Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nu înțeleg de ce toată lumea vrea la București. E un oraș gri, lipsit de culoare, murdar și foarte foarte aglomerat. De ce ar vrea cineva să plece din provincie unde nu plătește chirie ca să se ducă în București, unde plătește chirie și rămâne de fapt cu aceiași bani în buzunar ca și când ar fi stat acasă? Eu nu înțeleg logica românilor, toți vor să fugă din provincie ca să facă ce la București? Să se plângă în continuare că-i viața grea cum o făceau și până acum pe la Severin?

Cred că avem așa un stil destul de laș, când dăm de greu să fugim unde e mai ușor. Sau mă rog, unde ni se pare că ar fi mai ușor. Majoritatea celor care ajung din provincie la București descoperă cu stupoare faptul că și acolo e la fel de dificil, doar că ai un salariu mai mare din care trebuie din păcate să plătești și chirie. Dacă vrei să vinzi la Severin ca să cumperi acolo ceva, o să observi că din vânzarea unui apartament cu 2 camere aici, vei putea să cumperi maxim o garsonieră confort 3 la București pentru că așa e viața într-un oraș scump pe nedrept.

Da, Bucureștiul este genul de oraș scump pe nedrept, care nu-ți oferă nici măcar transport public decent. Doar jumătate din autobuze au AC iar faptul că există transport public de persoane via metrou, nu-ți garantează că vei putea ajunge în orice colț al orașului cu metroul. Bucureștiul nu are pic de culoare, nu are nici un Dumnezeu. E scump, gri, murdar și plin cu oameni veniți din provincie în căutare de câni cu covrigi în coadă…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top