Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

xiaomiMăi fraților, ajutați-mă și pe mine să pricep o chestie. De ce se cumpără telefoanele chinezești? Chestia e că nu se cumpără doar cele ieftine de 200 -300 de lei, ci și cele scumpe de peste 1000 de lei. Dacă ai 1000 de lei de ce dracului nu cumperi un Samsung sau un HTC sau o altă marcă precum LG, orice numai chestii chinezești de care nu a auzit nimeni până acum, nu. Am observat că toți cei care cumpără telefoane Android chinezești, fie ele chiar de pe Gearbest, sunt foarte entuziasmați de specificațiile dispozitivelor. Ceva de genul specificații de Galaxy S6 dar la un sfert de preț.

Cei care dau banii pe asemenea dispozitive sunt de neînțeles pentru că un telefon Android nu este 100% specificații. Contează foarte mult și softul cu care acesta este înzestrat iar cum 99% dintre companiile producătoare de dispozitive Android își bagă nasul și personalizează sistemul de operare clasic, sunt șanse foarte mari ca deși telefonul să aibă specificații de S6, să fie mai slab decât un S3. Softul este foarte important în lumea Android, foarte multă lume văd că uită chestia asta sau pur și simplu nu sunt conștienți. Toată lumea e disperată după chilipiruri și după chestii care să fie mai performante dar mai ieftine decât lucrurile pe care nu ni le permitem.

Poate mă lămurește și pe mine cineva de ce există oameni care cumpără telefoane de la Umi, Allview, Huawei, Xiaomi, Meziu, etc? De ce ai da 1000 de lei pentru un telefon de care nu a auzit nimeni și despre care la rândul tău nu știi mare lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top