Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

În cazul în care deții o companie, ar trebui să iei foarte în serios acest trend al evenimentelor corporate. De ce? Vei vedea imediat în cele ce urmează care sunt cele mai mari avantaje. Discutăm despre un concept asemănător cu team building-ul doar că este destinat partenerilor de business. Așa cum team building-ul întărește echipa, așa și evenimentele corporate au rolul de a întări relațiile de business dar veți afla mai multe detalii despre această organizare evenimente corporate imediat.

De ce ar trebui să iei în serios organizarea de evenimente CORPORATE

Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte importante și de multe ori ele nu prea avansează, ba chiar mai mult, se degradează dacă nu sunt întreținute cumva. Românii sunt ființe foarte sociabile și nu de puține ori am ales să facem o afacere cu cineva pe care cunoaștem și în care aveam deplină încredere în detrimentul unui alt partener care ne putea face o ofertă mai bună. Ei bine, prin intermediul acestor evenimente corporate reușești să te reunești cu partenerii tăi și să vă cunoașteți mult mai bine.

În seama cui ar trebui să lași organizarea de evenimente corporate?

Există multe firme pe piață care ar putea să rezolve problema dar interesul tău este să ajungi din prima la cei mai buni. CulinaryOn mi-au trezit atenția pe parte de team building iar când am observat că se ocupă și cu cursuri de bucătar București, mi-am dat seama că nivelul lor de seriozitate este acolo unde trebuie din moment ce oamenii sunt renumiți pentru lucruri atât de interesante.

Sunt convins că vor exista niște idei de petrecere destul de frumoase venite din partea lor. Sunt șanse mari să iasă ceva foarte fain. Ar trebui să iei în serios aceste evenimente corporate și din pricina faptului că nu costă o avere. Dacă tot muncim să avem niște afaceri prospere, de să nu ne și distrăm? Mai mult ca sigur cei de la CulinaryOn se pricep să organizeze niște evenimente mai mult decât relaxante de care vă veți bucura nespus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top