Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mediul online pare să fi acaparat tot ce ține de publicitate pentru firmele mici și mijlocii și mulți ar fi tentați să creadă că o afacere nu mai are nevoie deloc de publicitate offline. Ei bine, nimic mai fals. Publicitatea offline este mai vie ca niciodată și veți vedea în cele ce urmează când și de ce ar trebui să investești în așa ceva. Să luăm drept exemplu un roll up banner.

Ce este un roll up banner

Roll up banner-ul reprezintă una dintre cele mai folosite metode de promovare offline pentru afacerile de orice tip. Când spun promovare offline mă refer la expoziții, showroom-uri, magazine, mall-uri, campanii promoționale, cafenele, cinematografe, teatre, baruri, evenimente mondene, recepții, hoteluri, pasaje de trecere, săli de conferințe, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vânzare, aeroporturi, campanii de sampling, simpozioane, evenimente diverse, unități de învățământ si multe alte locuri în are se dorește promovarea unui anumit produs direct potențialilor clienți.

Acest roll up banner este de cele mai multe ori confecționat din aluminiu și se bazează pe un print (imprimare) de foarte bună calitate, aproximativ 2400 DPI. Prin intermediul lui, un afiș de mari dimensiuni este expus direct maselor prezente într-una dintre locațiile mai sus menționate. Cât despre transport și calitate, trebuie să știți că aceste dispozitive sunt foarte ușoare și sunt foarte simplu de transportat dintr-un loc în altul. Se strâng precum o jaluzea (roll up).

De ce ar trebui să cumperi un roll up banner pentru promovarea afacerii tale

De exemplu, aș recomanda instalarea unui roll-up în timpul prezentărilor de orice fel pentru că știm cu toții faptul că o poză face cât 1000 de cuvinte. Mulți potențiali clienți se vor sfii să pună anumite întrebări dar îi veți putea câștiga dacă afișați lucrurile care-i interesează pe aceștia pe un asemenea dispozitiv. Cel mai simplu este să afișezi niște răspunsuri la întrebările generale. Sunt de părere că într-o lume în care toată lumea este prieten bun cu Google, un afiș explicativ poate să facă minuni.

Cred că este imperios necesară investiția în aceste metode de promovare offline și orice mic antreprenor ar trebui să profite de ele de fiecare dată când merge să-și prezinte afacerea pe la vreo expoziție ori pe la vreun târg de specialitate.

De unde poți cumpăra un roll up banner de calitate?

În cazul în care ai nevoie de un roll-up de calitate sau de un banner, cel mai bine este să încerci să iei legătura cu o firmă de producție publicitară precum cei de la headprint.ro. Comenzile online sunt destul de simplu de plasat iar discuțiile cu graficienii de asemenea vor fi destul de lesne de dus la bun sfârșit. De fapt, cei de la headprint.ro au două tipuri de roll-up banner disponibile, cel din aluminiu și cel Premium așa că posibilitățile sunt deja mult mai interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top