Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred că am fost oarecum plecat de pe planetă în ultimele luni, nu am surprins momentul în care un adevărat geniu al modei a inventat șlapii cu blană pentru femei. Nu știu cine este maestrul, nu știu ce a visat el în noaptea dinaintea zilei decisive, însă pot spune un lucru destul de cert: omul e un tâmpit.

Cum să fabrici mă și să vinzi papuci cu blană? Și ce-i mai ciudat este faptul că fetele chiar cumpără așa ceva. Magazinele sunt pline de șlapi cu blană și pe stradă de asemenea, vezi destul de des dudui încălțate cu așa ceva deși afară sunt 42 de grade Celsius. Îți dai seama că o duduie are șlapi cu blană în momentul în care vezi un nor de praf în jurul dânsei. Atunci când pășește, măturile din picioare își fac treaba și freacă trotuarul. Cine știe, poate că cel care a venit cu această invenție s-a gândit să reducă cheltuielilor celor de la salubritate care se ocupă cu măturatul străzilor și trotuarelor.

Nu, acuma pe bune, cum să te încalți mă cu așa ceva? Că am o problemă și cu cei care cumpără așa ceva. De fapt, acolo se rupe filmul că de inventat orice cretin poate să inventeze orice, dar când vezi că există alți cretini care cumpără idioțenia cu pricina, parcă te cutremuri un pic. Cred că numai în România putea să prindă o asemenea modă, o țară în care moda este înțeleasă de prostime total aiurea, țară în care tinerele nu au pic de bun gust în materie de vestimentație. Sunt în stare să cumpere orice atât timp cât se zvonește că așa ar fi moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top