Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Judecatorul de la CSM Danilet o arde pe bloguri mai nou unde isi da cu parerea despre problemele care fierb in tara asta. Nimic rau, toata lumea trebuie sa aiba drept de exprimare intr-o tara libera, doar ca dumnealui are mereu puncte de vedere destul de ciudate si o sa va spun imediat de ce. Va aduceti aminte de cazul celor 7 tampiti care ai violat o fata prin Vaslui, nu? Cred ca era si greu sa il uitati cu atata mediatizare in jur. Ei bine, recent a aparut o petitie online prin care se cere arestarea infractorilor, nu judecarea lor in stare de libertate.

Acuma, Danilet vine si zice ca acea petitie nu are nici o valoare juridica, cu alte cuvinte e facuta de pomana. Nimic mai adevarat… Asa este, petitia nu are valoare juridica, insa are valoare de uniune. A reusit sa uneasca niste oameni scandalizati de proasta desfasurare a justitiei prin judetul Vaslui, judetul cu cele mai multe violuri din tara.

Daca ne aducem aminte de data cand s-a produs fapta, noiembrie anul trecut, cred ca e timpul ca justitia sa isi spuna cuvantul. Nu inteleg ce cauta acele 7 animale in libertate, dar in fine, nu ma pricep la justitie. O fii dreptul lor insa daca eu as fi judecator si as vedea ce posteaza ei pe internet cu “sex surpriza”, cu siguranta as face o mica rectificare. Le –as da maximul de puscarie, ca la omor calificat.

Toata tara este revoltata nu de violul in sine, ca doar sunt atatea violuri in fiecare zi in tara, ci de nesimtirea si de nemernicia celor 7 retardati care mai fac si misto pe Facebook pe tema aceasta. Suntem indignati mai multe pentru tupeul si nesimtirea lor de cat pentru fapta in sine… Auzi ca sex surpriza… Sper sa aiba parte in puscarie de sex surpriza in fiecare zi, de 5 ori pe zi nu o data doar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top