Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Urmăresc destul de des canalul de YouTube The Hodgetwins și zilele trecute am avut parte de o surpriză. Discutau despre o prezentatoare meteo din România, care vine la muncă mai mult dezbrăcată de cât îmbrăcată. Dacă și americanii, marii Youtuberi au auzit de fata asta, e clar. Planeta pământ se duce de râpă. Păcat că ieșim în evidentă doar cu funduri și sâni.

Cred că acesta este nivelul românilor. Nu se uită la TV de cât dacă văd o femeie dezbrăcată. Sexul se vinde mai bine ca orice în România și din păcate asta nu face de cât să scoată în evidență nivelul de incultură. Păi acum, să o zicem pe-a dreaptă, cine ați vrea să reprezinte poporul român care se uită la TV dacă nu tinerii frumoși și liberi care pică bacul în proporție de 70% alături de părinții lor?

Cum și-ar imagina cineva că poate exista cultură în România când există asemenea părinți, asemenea copii? Ce vor golanii, ce vor cei care sparg tone de semințe prin parcuri și pe la scara blocului? Păi femei dezbrăcate și Capatos, Măruță. Ei bine, asta le oferă televiziunile, care cu cât reușesc să strângă asemenea dobitoci în fața micilor ecrane, cu atât fac mai mulți bani.

Așadar, nu e de mirare că străinii se închină când o văd pe fătuca ala cum sare în sus în timp ce prezintă vremea doar ca să iasă în evidență cu sânii. Păi na, se mândrește și ea cu ce are unui public de labagii notorii, de pierde-vară autentici. Vă pun și clipul aici, să nu ziceți că mănânc rahat sau ceva de genul, să vă convingeți singuri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top