Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Fraților, nu mai e de trăit în țara asta, plină de copii de bani gata, de niște pupați în cur în seama cărora va sta soarta noastră. Oamenii ăștia care nu fac altceva decât umbră pământului degeaba sunt din ce în ce mai mulți. Nu au nicio treabă cu cartea, nu au nicio treabă cu locurile de muncă, doar se lăfăie pe banii părinților prin cluburi. Acești paraziți sunt din păcate din ce în ce mai mulți și am impresia uneori că noi, cei care muncim și care avem planuri de viitor, vom deveni minoritate în lumea lor.

Că tot se vehicula un studiu mai demult prin presă cum că tinerii din ziua de azi nu au planuri de viitor. Păi ce planuri să aibă ei măi fraților atât timp cât sunt niște pupați în cur și niște nimeni în drum din punct de vedere profesional? Ei nu știu să facă nimic și nici nu vor să învețe. De ce?

Pentru că nu au nevoie. Ei au bani și nu-i mai motivează nimic. Scopul suprem al românului este acela de a face bani, nimic mai mult. Dacă a ajuns să facă bani nu-l mai interesează evoluția, nu-l mai interesează nimic altceva. Dacă pot să-i primească gratis de la părinți fără să miște un pai, cu atât mai bine.

Nu e de mirare de ce majoritatea copiilor care au avut de toate sunt foarte slabi la învățătură și urmează de obicei facultăți cu taxă, acolo unde intri 100% dacă dai bani anual. Nu e de mirare că depind de părinți și atunci când sunt oameni maturi în toată firea. Ei nu știu să se descurce altfel și nici nu au inițiativa. Se mulțumesc să stea sub aripa lui mami și lui tati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top