Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cei care au parte de un copil au parte de o bucurie. Sa ai un copil este cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci atata timp cat esti in viata. Practic, atata timp cat traim scopul nostru este acela de a lasa un urmas. Ei bine, vine copilul dar odata cu acesta vin si responsabilitatile. Nu e floare la ureche sa ai un copil mai ales in ziua de azi cand nimeni nu iti mai garanteaza nimic, nici job nici casa nimic.

S-au dus vremurile ceausiste cand primeai de la stat si job si casa. Astazi nimeni nu iti mai da nimic si trebuie sa te asiguri ca ai si casa si job atunci cand faci un copil. Nu e o solutie sa stai cu socrii. Trebuie sa ai casa ta si sa fii independent. De cele mai multe ori daca locuiesti in casa altora se ajunge la certuri din nimic iar din acest motiv insist pe tema propriei case inainte sa faci copii.

Trebuie sa fii si stabil financiar pentru ca un copil costa destul de mult. Nu creste numai cu dragoste. Ai nevoie de patut, pampersi, carucioare, scaune auto si asa mai departe sa nu mai zic de jucarii si hainute. Copiii cresc cu viteza luminii si hainutele cu siguranta raman micute. Avantajul pe care il ai in ziua de azi este tehnologia. Poti sa cumperi articole pentru plimbarea copilului online fara sa te mai deplasezi la magazinele din oras si sa pierzi vremea de pomana.

Repet, ca sa ii cumperi celui mic tot ce are nevoie e necesar sa ai la randul tau o stabilitate financiara destul de buna. Multi se bazeaza pe faptul ca vor fii ajutati de socrii daca apare un copil cand ei nu au nici job nici casa. Din nou, nu e o idee prea buna pentru ca am vazut destul de multe reporsuri dupa. Nu e bine sa depinzi de nimeni. Cel mai bine e sa cresti copilul singur iar daca cei apropiati vor sa contribuie, sa contrubuie dar fara sa le ceri tu asta.

Evident, lucrurile nu stau intotdeauna asa desi cu totii ne dorim indemendenta. Fiecare se descurca cum poate si isi creste copilul cum crede de cuviinta. Ideea era destul de simpla: un copil are nevoie de multe lucruri si din pacate de foarte multi bani. Luati asta in calcul atunci cand asteptati un copil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top