Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Alegerea mobilei de bucătărie nu este o operațiune așa de simplă cum sună. Sunt mulți factori de luat în calcul, factori despre care vom discuta și noi în cele ce urmează pentru că tocmai ce mi-am comandat și eu o mobilă de bucătărie de la Kalenda și nu mi s-a părut deloc ușor pentru că am avut un spațiu care nu oferea prea multe variante. Haideți să vedeți cum anume am făcut eu.

Cum trebuie să alegem mobila de bucătărie?

  1. Trebuie măsurat și verificat foarte bine spațiul. Locul în care va veni amplasată mobila de bucătărie trebuie atent verificat. Eu de exemplu am avut o dimensiune ciudată pe care am găsit-o disponibilă în puține magazine online. De făcut la comandă nu prea mai am unde, locuiesc într-un oraș mic de provincie. De asemenea, după ce că dimensiunea în sine a fost ciudată, au mai fost și pereții strâmbi și am fost nevoit să recalculez toată șmecheria. Dacă aș fi comandat fix la dimensiune, nu ar fi intrat. Trebuie să fii un pic foarte atent la detalii.
  2. Trebuie să calculezi din timp sertarele. Majoritatea mobilei de bucătărie disponibilă online vine cu loc pentru chiuvetă + mască. Eu nu am avut nevoie de așa ceva pentru că am chiuveta amplasată într-o altă zonă a bucătăriei. Mi-a fost sincer dificil să găsesc o mobilă de bucătărie care să aibă ceva dulap sau sertare în acea zonă. La fel de dificil mi-a fost să găsesc o mobilă de bucătărie care să aibă ușile dulapurilor mai micuțe și mai numeroase, întrucât din pricina aranjamentelor din cameră, ușile mari nu s-ar fi putut deschide complet mai ales din pricina scaunelor.
  3. Trebuie să cauți cel mai bun raport calitate-preț. După ce am pus la punct toate detaliile și am început să caut pe net bucătării ieftine, am ajuns la concluzia că eu trăiesc de fapt pe la Monaco. Majoritatea magazinelor online promovau mobilă de bucătărie care costa de la 4000 de lei în sus. Chiar mi-a fost dificil să găsesc ceva sub 2000 de lei, așa, mai pentru muritorii de rând zic. Raportul calitate-preț se învârte undeva pe la 2000 de lei în acest sector din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top