Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Protestele din exterior se vad putin ciudat. Adica toata lumea isi doreste o schimbare, aia e clar, insa nimeni nu are solutie. E ca si cum ai vrea sa schimbi luna de pe cer cu altceva, cu ceva ce nici macar tu nu stii. Oamenii s-au saturat de coruptie si de faptul ca oamenii mod degeaba, mor pe gratis. Intr-o societate corecta, probabil ca acel club din capitala, Colectiv, nu ar fi primit niciodata avize si nu ar fi ajuns niciodata sa devina un cosciug pentru 32 de oameni.

Acesta este motivul pentru care se iese in strada, nu altul. Oamenii s-au saturat de matrapazlacuri, de smecherie, de hotie, de coruptie, de faptul ca in tara asta nu mai exista corectitudine, nu mai exista siguranta. Te duci seara sa te bucuri de viata si este ultima seara din viata ta. Si n-ai nici un cuvant de spus in fata mortii. Vine, te ia, te-ai dus. Nu ai drept de contestatie in acest caz. Oamenii trebuie sa inteleaga ca e nevoie de aceasta schimbare de mentalitate si de clasa politica.

Totul pleaca de la politic si acesta este motivul pentru care cei din strada doresc schimbarea clasei politice. Politicul numeste in functie in ziua de azi oameni care nu au competenta, oameni care nu tin cont de reguli si dau avize pentru cluburi precum Colectiv. Nu, asa ceva nu se mai poate si e nevoie de o schimbare… Dar care sa fie schimbarea? Ca nu poti sa scoti 600 de oameni si sa ramai fara ei luni de zile pana gasesti pe cineva competent… Care este solutia de fapt atatat timp cat nimeni nu mai vrea nici PSD nici PNL nici un partid. S-au saturat de toti, s-au saturat de hoti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top