Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Uite așa, bine. S-a întâmplat cu ceva român clasic, cu un om care a simțit că se pot face niște bani. Mai știți emisiunea Schimb de Mame „cu apa”? E, cineva a luat emisiunea aia, a tăiat-o în mai multe părți de 40 de minute bucata, apoi le-a pus pe net cu câte o reclamă la fiecare minut.

Deci se poate vedea mai jos, unde se vede punct galben este câte o reclamă. Eu unul mă întreb oare de ce nu a pus 80 de reclame în 40 de minute de clip? Sau 120 de reclame? Văd că mai era ceva spațiu între reclame unde se puteau pune, de ce să te oprești doar la 40?

Chiar stau și mă întreb ce fel de minte trebuie să aibă cel care a făcut așa ceva, adică na… Eu înțeleg că e foame de bani și că fiecare român căruia nu-i place munca, încearcă să atragă niște venituri pasive dar mi se pare ridicol ce se întâmplă.

Cei de la YouTube ar trebui să pună naiba o limită pentru dezaxații ăștia care nu se mai satură de bani, care nici măcar nu produc nimic, că doar nu sunt emisiunile lor, doar nu au drepturi de autor pe ele. Chiar sunt curios dacă o exista pe YouTube un clip în care să fie mai mult de 40 de reclame sau acesta este recordul absolut și de necontestat?

Și dacă acesta este recordul, sper ca cei de la YouTube să-i ridice omului o statuie pentru performanță sau ceva de genul. Sau să-i dea vreun premiu că să mor eu dacă nu merită. Dacă cumva știți pe cineva și mai și, lăsați link-ul în secțiunea de comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top