Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

E foarte dificil în ziua de azi să găsești un loc de muncă la care să fii fericit și mulțumit. Câți dintre voi vă puteți lăuda cu joburi la care vă duceți de plăcere? Cred că foarte puțini. Evident, marea majoritate a oamenilor se duce la muncă de nevoie, silită de neajunsurile de zi cu zi. Cu toate acestea, cred că un job care nu-ți place poate fi transformat într-unul care-ți place și există 5 pași simpli care pot conduce la acest rezultat, inclusiv cumpărarea unor fotolii masaj de către patroni și veți vedea în cele ce urmează la ce mă refer mai exact. Dacă aș fi patron, aș avea 5 ași în mânecă, nu doar 4, prin intermediul cărora aș putea să creez un job plăcut pentru cei care mi-ar veni la muncă.

5 pași în transformarea locului de muncă din stresant, într-unul plin de pozitivitate

  1. Diminuarea nivelului de stres generat de sarcinile de serviciu. Aș evita pe cât posibil să pun un om care se ocupă de treaba X să se ocupe și de treaba Y. Cel mai enervant la un job este să primești niște atribuții care nu țin de fișa postului tău.
  2. Diminuarea nivelului de stres generat de relațiile între angajați. Aș încerca pe cât posibil să rezolv conflictele apărute între angajați pentru că există mulți oameni care nu pot lucra cu cineva dacă acel cineva este supărat pe ei. Ar scade destul de mult randamentul.
  3. Organizarea de serate și drumeții, aventuri cu toți membri firmei. Nu știu câți dintre voi ați avut parte de seri petrecute alături de șefi și colegi angajați, pe cheltuiala șefului bineînțeles, prin cluburi și alte restaurante. În străinătate se practică și e benefică pentru că oamenii se cunosc mai bine.
  4. Instalarea unui fotoliu cu masaj în incinta firmei pentru relaxare. Un angajat mai relaxat este un angajat mai productiv iar un fotoliu cu masaj poate ajuta destul de mult în această ecuație pentru că este echivalentul unei ședințe profesionale de masaj.
  5. Diminuarea programului normal de muncă de la 9 ore, la doar 7. Prin Suedia și alte țări din lume s-a dovedit faptul că un program mai redus la locul de muncă este mult mai productiv pentru că oamenii oricum obosesc după 6 ore de job și nu mai dau randamentul așteptat.fotoliu-cu-masaj-irest-sl-a38-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top