Tuesday 30th May 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Înainte de Sfintele Paști, toți românii încep curățenia, încep să se îngrijească de propria locuință astfel încât să poată primi Învierea Domnului așa cum se cuvine. Românii sunt genul de oameni care sunt foarte atenți la detalii și le plac pregătirile. Astfel, fiecare dorește să aibă o casă în care să miroasă a nou, a curat și nu în ultimul rând a cozonaci în ziua dinaintea Paștilor.

Doar o lună ne mai desparte de marea sărbătoare a creștinătății și din fericire e timp destul pentru absolut orice. Cunosc oameni care s-au apucat să zugrăvească și să renoveze casele astfel încât să îi prindă sărbătoarea curați, noi, impecabili. Totuși, cum putem pregăti casa de Paște ieftin, fără să întoarcem totul cu fundul în sus, să fie totul impecabil și să avem senzația de nou?

Să luăm de exemplu dormitorul. Fiind vorba despre camera pe care o folosim pentru dormit, niște decizii prea drastice în ceea ce privește amenajarea ar fi destul de greu de implementat, ar fi deranjul mult prea mare. Dacă nu te apuci din timp să renovezi un dormitor, cu o lună înainte de Paște poate să fie puțin stresant. Care este atunci soluția? Cum putem transforma dormitorul într-unul nou dacă nu implică procesul de renovare?

Ei bine, un mic secret îl reprezintă lenjeriile de pat. După cum știm, suprafața unui dormitor este ocupată în proporție destul de mare de pat. Dacă reușim să schimbăm aspectul general ala cestuia, cu siguranță vom schimba și aspectul general al dormitorului în sine. Eu unul am cumpărat lenjerii de pat de aici, de pe homeX și datorită coloritului, am reușit să schimb total aspectul camerei.

În plus, există acel miros de proaspăt, de nou care se datorează schimbării lenjeriilor. E mult mai ok să facem acest mic artificiu de cât să ne apucăm să întoarcem tot dormitorul cu fundul în sus, mai ales dacă suntem genul de oameni care nici nu prea au timp la dispoziție. E dificil să mai faci schimbări majore dacă ai un job care te ține mult timp plecat de acasă. O simplă lenjerie de pat poate face minuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top