Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

scaun de birou

Pentru că mi s-a rupt bătrânul, (scaunul de birou pe care-l aveam de 10 ani, așa îi zic eu, bătrânul) am fost să caut unul nou. M-am dus și eu în oraș ca tot omul. Nu sunt adeptul cumpărăturilor din oraș dar cum ieri a fost vineri, am zis că nu am nici o șansă să-mi cumpăr ceva de pe net în timp util. Orice comandă faci vineri ți se livrează în 4 zile chiar dacă toți curierii se laudă cu program și sâmbătă. Știm cu toții cum funcționează firmele de curierat în țara asta.

Am început să iau toate magazinele unde știam că se vând scaune de birou la rând, inclusiv hipermarketurile și am constatat că pierd vremea. În fiecare magazin în care am fost, am găsit maxim 4 modele de scaune de birou diferite, scumpe și destul de slabe din punct de vedere al calității. Am spus de multe ori faptul că diversitatea unul magazin real nu se compară cu cea a unui magazin specializat, însă asta e prea de tot. 4 modele doar? 4? E strigător la cer…

M-am întors acasă cu coada între picioare și am fost nevoit să caut pe net prin magazinele de specialitate asemenea scauneonline.ro, unde există SUTE de modele de scaune, nu doar 4. Poate și faptul că oamenii nu mai cumpără din oraș a adus această lipsă de diversitate, însă parcă să zic că așa era și pe vremea când nu prea exista internet. Așa e când ai un spațiu finit în care poți expune doar 4 scaune. Și magazine specializate de scaune în orașe nu prea sunt, poate doar în București.

Aștept pe luni – marți să primesc noul scaun, care deși a costat mai puțin decât bătrânul, este cu siguranță mult mai confortabil. În urmă cu 10 ani scaunele directoriale erau exagerat de scumpe, lipseau magazinele online care să ducă diversitate și prețuri ceva mai decente. Tehnologiile de fabricație erau de asemenea destul de precare. Nu este un scaun foarte confortabil și acesta este singurul motiv pentru care mă bucur că-l schimb. Dacă nu se rupea oricum cred că-l înlocuiam în următoarele 2 luni de zile…

Deci, în concluzie și fără să mai batem câmpii, dacă aveți nevoie de un scaun directorial, apelați cu încredere la magazinele online de specialitate. Au diversitate. Aveți ce alege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top