Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

De multe ori mă întreb care este scopul acestor emisiuni dacă atunci când apare cineva foarte talentat, nu se întoarce nimeni? Oare ce caută? Oare și ei au câștigătorii știuți dinainte ca în România? Mi se pare ceva incredibil, se caută anumite voci exact ca în România, ce-i pe lângă este abandonat și pus la zid, parcă intenționat nu dorește nimeni să facă concurență unui ales dinainte care ar putea să piardă concursul dacă oameni precum Ryan Willingham trec mai departe.

Din fericire, cei de la BBC The Voice UK au făcut o faptă bună și au scos de la finalul clipului momentul jurizării, momentul în care trebuiau să justifice DE CE nu s-au întors, căci nu aveau în realitate nici un motiv. Cred că Ryan Willingham este una dintre cele mai triste prestații de la The Voice UK din prisma faptului că a rămas pe-afară. Clipul lui are aproape 1 milion de vizualizări, 3000 likes și 110 dislikes pe YouTube, ceea ce spune totul despre calitatea celui care cântă, nu?

Oamenilor le-a plăcut, la fel cum mi-a plăcut și mie dar din păcate juriul caută niște voci pop sau dracu știe ce caută, nu voci din teatre, capabile să joace într-un musical și așa mai departe. Păcat că nici măcar în anglia nu e loc pentru așa ceva, căci credeam că țara aia este într-adevăr un stâlp al corectitudinii, democrației și al spiritului civic. Iată că nu-i așa deloc, oamenii fac destul de multe rahaturi pe acolo cum fac ți în România sau orice altă țară de lumea a 5-a…

Cum dracului nu s-a întors nimeni mă? Cum e posibil așa ceva? Și de ce au scos jurizarea de la final, să vedem și noi argumentele idioților.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top