Cum arata oare un om de succes?

Un om de succes este un lider. Nu discutam in cele ce urmeaza despre cei care au facut afaceri cu statul sau cei care au pacalit in stanga si in dreapta pentru o palma de pamant sau un apartament, sa excludem din calcul gainarii. O sa discutam in cele ce urmeaza despre ce inseamna un om de succes in adevaratul sens al cuvantului. Care sunt trasaturile unui om de succes si cum se comporta acesta in relatia cu cei din jur…

  1. Oamenii de succes sunt cei care iarta, nu cei care poarta pica. Cunosc foarte multi oameni pe care daca ii superi cu ceva minor, sunt capabili sa rupa complet legatura…
  2. Oamenii de succes intotdeauna felicita pe cel care merita, niciodata nu critica fara sa aiba un motiv intemeiat. Din pacate, in Romania sunt multi cei care critica aiurea-n tramvai.
  3. Oamenii de succes ajuta mereu pe cei din jur, se ingrijeste de reusita acestora ca si cum ar fi si reusita lui. Oamenii de succes nu doresc raul celui de langa.
  4. Oamenii de succes discuta intotdeauna despre idei, nu despre evenimente, nu despre persoane, cum bine zicea Eleanor Roosevelt.
  5. Oamenii de succes isi asuma intotdeauna responsabilitatea pentru esecuri. Putini la numar, asa-i? In schimb, e plin de ratati care intotdeauna arata cu degetul in diferite directii.
  6. Oamenii de succes sunt capabili sa invete in fiecare zi cate ceva nou, in timp ce ratatii au impresia ca le stiu pe toate de la mama natura, fara sa citeasca nimic…

Cam asa arata o caracterizare a omului de succes, in adevaratul sens al cuvantului. Din pacate, sunt foarte putini oameni de asemenea calibru printre noi si explicatia cred ca o cunoastem cu totii: e Romania.

oamenii de succes

 

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT