Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Gresie

Atunci când vine vorba despre baie, proprietarii de case au un cuvânt greu de spus. Acolo fiecare își expune creativitatea pentru că s-au dus de mult vremurile în care baia era toată albă, gresie albă, faianță pe pereți tot albă, var alb pe tavane, etc.

În ziua de azi, baia poate să fie o adevărată capodoperă din multe puncte de vedere, cel mai important ar fi cel al gresiei foarte dispuse la „personalizare”. Da, există gresie și faianță de foarte bună calitate, cu forme și culori diferite, modele diferite, etc.

Păi practic astăzi te poți duce și comanda o gresie sau faianță pentru baie care să semene a un veritabil puzzle, care să înglobeze o fotografie trimisă chiar de tine celui care fabrică sau celui care poate prelucra asemenea materiale. Tehnologia a deschis noi orizonturi.

Dacă nu puteți găsi prin oraș un loc de unde să vă puteți cumpăra gresie personalizată sau care să fie puțin mai desprinsă din anumite tipare, căutați pe internet. Aici cu siguranță veți găsi tot ce aveți nevoie, fără să vă bateți capul. În ziua de azi, internetul este a 8-a minune a lumii.

De asemenea, dacă ai nevoie de un chit de rosturi pentru faianță tot internetul este sursa cea mai bună. Dacă tot dai comandă de gresie aparte pe net, de ce să te duci în oraș să cumperi chitul pentru rosturi?  În plus, sunt sigur că vei avea probleme în a găsi ceva de calitate.

Dacă ești genul de om care vrea calitate și care caută mereu moduri inedite de a amenaja casa în care locuiește, cu siguranță trebuie să faci un adevărat spectacol cu baia. Atâta timp cât reușești să găsești și un meseriaș de treabă, nu ai de ce să îți faci griji… Eventual caută unul care are și curs de instalator… Nu știi ce se mai rupe prin cele țevi…

Da, știu că pentru a pune o faianță de genul puzzle e nevoie de un meseriaș adevărat și că e greu de găsit unul, dar cred că în cel mai rău caz, apelați la o firmă specializată în asemenea lucrări. Veți primi și factură și garanție în acest mod chiar dacă totul va fi mai scump puțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top