Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cel mai important moment din viața noastră este de departe nunta. Discutăm despre un eveniment care la bază pare destul de simplu dar analizat în profunzime, devine destul de complex. Sunt multe lucruri de luat în calcul în organizarea unei nunți iar în cele ce urmează vom discuta despre un singur aspect, respectiv despre alegerea sălii necesare pentru petrecerea pe care toată lumea o dorește cel puțin de pomină. Să vedem așadar cum alegi o sală de nuntă perfectă pentru nevoile tale.

Cum alegi o sală de nuntă perfectă pentru nevoile tale

Interesează-te din timp cam câți invitați o să fie

Orice sală de nuntă are o anumită capacitate. E clar că dacă vei avea 100 de invitați nu are rost să cauți săli de nuntă de 400 de locuri sau chestii de genul. Trebuie să știi din timp cam câți oameni or să vină la nunta ta ca să poți face o rezervare cât mai apropiată de adevăr, să ții costurile sub control. De asemenea, nu uita că rezervările se fac cu muuuult timp înainte.

Hotărăște-te cât ești dispus să cheltui pentru închiriat

Fiecare sală de nuntă în parte va avea un preț diferit, în funcție și de dimensiune bineînțeles. După ce ai aflat cam câți invitați or să fie, începe să cauți o sală cate să se încadreze în bugetul tău și care să fie disponibilă în perioada în care ai tu nunta. Acesta este poate cel mai important aspect pentru mulți dintre cei care se pregătesc să organizeze nunta pentru că aceste cheltuieli nu sunt deloc mici.

Stabilește dacă dorești o petrecere în oraș

Deși foarte multă lume pare să agreeze o petrecere de nuntă în oraș, există oameni cărora le place sălbăticia, liniștea, locul izolat și care nu vor ezita să ducă nunta pe un vârf de munte. Nimic greșit în această abordare. Chestia e că trebuie să te decizi din timp și să stabilești și cu invitații dacă sunt dispuși să-și pună GPS-ul la încercare. Una e să te duci la o nuntă în Brașov și alta e să te duci la o pensiune din Delta Dunării de exemplu, discutăm despre locuri mai puțin accesibile.

Caută săli de nunți atât offline cât și online

Nu te baza doar pe recomandări sau pe sălile pe care le cunoști deja. Sălile de nuntă sunt o afacere destul de profitabilă și de la an la an, se construiesc tot mai multe. Poți să te interesezi de săli de nuntă și cu ajutorul internetului. Vizitează website-ul acesta și vei lua contact cu un portal specializat în promovarea sălilor de nuntă, pe fiecare oraș în parte. Mediul online reprezintă o sursă moderă de informare care poate să vă aducă în prim plan exact sala pe care o doriți.

Acestea sunt cele mai importante aspecte legate de alegerea unei săli pentru nuntă. Evident, mai sunt lucruri pe care trebuie să le iei în calcul dar sunt chestii mărunte interconectate de cele 4 subpuncte de mai sus. În principiu, nu vei avea probleme dacă vei organiza totul din timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top