Thursday 5th December 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Dacă vrei să faci bani cu tranzacționarea de monede virtuale, ai observat probabil că lucrurile nu sunt așa de simple cum par, mai ales dacă ești mai străin de această activitate. Există foarte multă informație pe net legată de tranzacționarea criptomonedelor precum Bitcoin sau Ethereum, însă o veche zicală românească mai spune și că „Ce-i prea mult, strică”. Nu prea știi ce să iei în seamă și ce nu pentru că acum, să fim serioși, nu există o meserie oficială de genul „analist criptomonede”. Așadar, cum alegem moneda virtuală în care să investim dacă totuși dorim să ne băgăm pe acest teritoriu?

Cum alegem moneda virtuală în care să investim?

Aici, există două variante. Există două metode de investiție în monede virtuale. Prima și cea mai uzuală este investiția în Bitcoin sau Ethereum. Practic, cumperi când scad și vinzi când cresc înapoi. Piața criptomonedelor este destul de volatilă, acum de exemplu Ethereum valorează undeva la 450 de dolari și are vârful de creștere undeva la 800 de dolari, deci sunt șanse mari ca peste câteva luni să avem parte de un profit frumușel dacă alegem să investim în așa ceva. Partea bună este că Ethereum poate fi cumpărat/vândut și în România prin intermediul burselor de genul CryptoCoin.Pro. Nu mai ești nevoit să cumperi de pe site-uri internaționale despre care nu prea știi mare lucru.

Cea de-a doua variantă este investiția în surprize. În acest moment există în jur de 1500 de monede virtuale pe bursă. Unele dintre ele pot să crească destul de mult într-un timp relativ scurt. E foarte posibil să cumperi azi o monedă cu 1 dolar și peste 3 zile să valoreze 30 de dolari. Și iată cum poți să faci un profit destul de frumos într-un timp destul de scurt. Desigur, există și posibilitatea ca acele monede în care investești să nu crească niciodată, din potrivă, să scadă mult (cazul Electroneum). Acum, rămâne la alegerea voastră care stil de investiție îl alegeți, care vă mulțumește mai mult. Avem de-a face cu siguranță contra profit mai mic versus incertitudine contra profit mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top