Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ei bine, asta mi se pare ultima aroganta. Bai frate, deci daca au ajuns astia cu Dacia taman la New York e clar… Cineva nu are ce face cu banii sau are o pasiune pentru Dacia 1300 atat de mare incat nu poate sa se desparta de aceasta masina pentru nimic in lume… Ia sa le luam noi pe rand:

Cat costa sa transporti o masina din europa pana in SUA?

Pai cat poate sa coste? Cateva mii de euro, in nici un caz mai putin si va dati seama ca transportul se face doar cu vaporul. Dureaza cateva saptamani bune pana iti ajunge. Stiu un caz contrect, din Puerto Rico pana in SUA costa undeva la 3000$. Asadar, daca esti un bogatan putred de bogat, poti sa cari o Dacie in America doar ca sa ai ce posta pe Youtube, Facebook… Te dai mare si cu asta basta.. Iti permiti…

Pasiunea nu cunoaste limite

Pe alta parte, pasiunea de multe ori nu cunoaste limite si este posibil sa avem de-a face cu un impatimit al acestei marci. Atunci cand ai un hoby, nu te mai gabndesti la nimic inafara de pasiunea ta. Nu conteaza cat costa sa transporti o masina din Portugalia sau Spania pana in SUA, esti dispus sa platesti oricat. As vrea sa cred ca avem de-a face cu un impatimit al acestei marci. Parca aceste imagini te fac sa te simti mai aproape de casa atunci cand lucrezi in strainatate. E adevarat, daca nu avea numere de Romania as fi fost tentat sa cred ca nu e din Romania. In Brazilia exista un Renault care seamana idendic cu Dacia 1300, Renault 12 parca ii zice, aveti masina in clipul de mai jos si este o varianta de Renault foarte sportiva.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top