Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Deși CS Universitatea Craiova a avut o istorie tumultoasă, dragostea pentru acest club de fotbal l-au făcut pe antreprenorul Iustin Paraschiv să dorească să sponsorizeze echipa din Bănie. Este vorba despre brandul La Provincia ce a apărut prima dată pe tricourile Universității la meciul contra echipei lui Gică Hagi, FC Viitorul Constanța, meci câștigat de Universitatea cu scorul de 3 la 1.

Colaborarea dintre antreprenorul Iustin Paraschiv și CS Universitatea Craiova se face prin intermediul grupului de firme Carmistin deținut de acesta, una dintre cele mai mari companii din industria agro-alimentară din România. Haideți să vedem câteva date concrete despre Carmistin.

Date Carmistin, grup de firme ce aparține antreprenorului Iustin Paraschiv

  • Grupul conține următoarele companii: Carmistin International, Avicarvil Farm, Avirom Plus, Avicarvil Procurment, Pajo Holding, Avicarvil, Pajo Agriculture, Porcellino Grasso şi Agrikilti
  • Activități principale: agricultură, creșterea animalelor, vânzarea preparatelor din carne
  • Compania Carmistin a fost înființată în anul 2000 și are în prezent 1200 de angajați
  • Produce anual 20 de mii de tone carne de pui, 250.000 de porci și 10 mii vite
  • Deține în portofoliu nici mai mult nici mai puțin de 18 ferme
  • A preluat recent și Avicola Târgu Jiu, unde se va face o investiție de 20 milioane euro

Se pare că această colaborare dintre antreprenorul Iustin Paraschiv și CS Universitatea Craiova o să ajute echipa să scape de pecetea trecutului și să redevină forța care a fost cândva. Deja Universitatea Craiova se află pe locul 3 în campionat și are șanse mari la titlu.

E bine că din când în când, mai există iubitori de fotbal, de echipe, oameni pentru care acest sport contează cu adevărat. Dacă toate echipele ar avea un sponsor precum Iustin Paraschiv, cu siguranță lucrurile în Liga 1 ar merge mult mai bine și am reuși să avem un campionat mult mai competitiv. Să sperăm că o dată cu La Provincia, vor urma și alte branduri importante pe tricourile celor din Bănie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top