Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Culturismul in Romania este un sport destul de slab practicat. Romanii nu au un cult dezviltat pe sanatate, intretinere fizica si psihica. La noi, fast-food face legea si reuseste de multe ori sa distruga oameni in adevratul sens al cuvantului. Am vazut pe pielea mea ce inseamna fast-food, te ingrasa intr-o luna de nu-i adevarat. Bineinteles ca discutam despre o grasime total nepotrivita ce se depune in zone din cele mai diverse.

Cresterea masei musculare intra in discutie doar pentru o anumita categorie de oameni, pentru cei care sunt in stare sa inteleaga beneficiile unei alimentatii sanatoase, pentru cei care vor sa aiba un corp in deplina armonie cu raportul grasime – muschi. Cei care doresc cresterea masei musculare, trebuie sa adopte un regim de culturism, bazat in primul rand pe o alimentatie sanatoasa si plina de nutrienti. Muschii nu se pun pe tine daca nu au din ce sa se genereze.

Astfel, cu ajutorul celor de la shopbuilder.ro putem sa gasim online doar proteine masa musculara de calitate. In oras oricum nu putem sa gasim suplimente nutritive dedicate culturismului. Ma refer la orase precum Severin si in general orase mici, slab industrializate. Suntem legati intr-un fel de internet, asa ca trebuie sa avem grija ce anume cumparam si de unde. Intotdeauna trebuie sa cumparam din surse sigure care ne pot garanta performanta produselor indiferent ca noi cheltuim un leu sau o mie de lei.

De cateva luni bune imi doresc sa ma duc la sala. Problema este ca orele la care salile se deschid nu imi prea convin. Am prieteni pe la Bistrita-Nasaud ce-mi spun ca la ei exista sali de fitness ce deschid la ora 6:30… Ei bine, in Severin toate deschid dupa ora 9 ceea ce pe mine ma incurca destul de mult. Eu am nevoie sa incep ziua de munca la ora 8, nici mai devreme nici mai tarziu. Daca ma apuc de munca la 8, intrerup la 10 pana la 11 jumatate ca sa ma duc la sala, va dati seama ca s-a dus pe apa sambetei ziua.

Cu caldurile din ultima vreme, ma duc pur si simplu si alerg vreo trei kilometri pe la padure, seara, dupa ce termin munca. Multi or sa intrebe de ce nu ma duc seara la sala? Ei bine, nu prea sunt adeptul. Seara vin tot felul de personaje ciudate si nu-mi place. Nu stiu de ce, insa am impresia ca peste tot e la fel, adica la toate salile din tara. Poate o sa fac si acest pas, poate o sa comand si ceva de pe shopbuilder.ro, ramane de vazut cum evolueaza canicula asta de care cel putin pana acum nu prea putem sa scapam.

Indiferent de vreme, intotdeauna trebuie sa incercam sa ne mentimen starea de sanatate si sa facem sport. Sportul nu trebuie sa lipseasca niciodata din viata noastra… Stiti cum se zice: minte sanatoasa in corp sanatos. Anticii stiau eu ce ceva si am face bine sa ii ascultam daca vrem sa traim cat mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top