Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Au, dar mai bine zis, au iște părinți care nu au nicio treabă cu educația. Priviți cu atenție imaginea „tânărului” de mai jos. Priviți coafura desprinsă parcă din benzile desenate. Cum să te duci mă tuns așa casă și părinții tăi să nu-ți zică nimic? Apoi pantalonii care cad de pe el… Cât am mers în spatele lui și-a tras izmenele de vreo 5 ori într-o sută de metri. Dacă s-ar inventa proba olimpică 100 de metri tras izmene, cu siguranță omul ar lua medalia de aur forever. Băi nene, pe ce lume trăim?

Cum să ai mă copil și să-l lași să iasă din casă așa? Cred că am eu niște așteptări prea mari de la societatea în care trăiesc. Chiar nu pot să înțeleg cât de manelist-cocalar trebuie să fii ca să accepți în casă asemenea specimene. De fapt, de unde educație? Dacă părinții acceptă așa ceva mai mult ca sigur sunt niște oameni cu maxim 4 clase care nu au mai avut de-a face cu cartea niciodată în ultimii 40 de ani. Nu ai cum să fii un om educat și să ai asemenea copil, chiar nu ai cum.

Și culmea, precum cel din imagine sunt foarte mulți. Nivelul de educație din societate a scăzut amețitor în ultimii 10 ani și cel mai periculos lucru este faptul că acești tineri ne vor decide mâine poimâine viitorul, ei au drept de vot ca toți ceilalți. Vă dați seama cum  va vota unul care pare desprins din benzile desenate, cele comice bineînțeles. Țara asta se duce de râpă și nu cred că mai poate fi salvată în acest moment. Nu, cu asemenea oameni niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top