Contributia CASS pentru toata lumea

In mod normal  toata lumea ar trebui sa plateasca asigurarea de sanatate. Problemele incep atunci cand cei saraci nu au de unde plati, lucru ce se intampla destul de des in Romania. Ei bine, Guvernul Ciolos vine cu solutia prin care toata lumea contribuie la plata CASS: obligatoriu. Pai bine si cei care n-au de unde?

Pai nu intereseaza pe Ciolos, sa se imprumute. Mie nu mi-a venit sa cred ca a existat o initiativa pentru o asemenea lege. Cei care au facut asta ar trebui impuscati direct, va dati seama ce legi cretine vor face si pe viitor, nu? Nu exista motive ca ei sa stea acolo unde sunt acolo si sa isi bata joc de cei care oricum nu au ce pune pe masa…

Pai de unde dracului sa aduca 57 de lei/persoana cei care nu au nici un venit sau cei care au venituri oricum mici? De unde banii astia? Fac foamea in casa pentru a plati contributiile la sanatate? Eu inteleg ca acest Guvern vrea sa scoata din rahat sistemul de pensii si cel de sanatate, insa nu acesta este modul pentru a umple golurile lasate de furturile altora. De ce tot cel sarman si sarac trebuie sa aiba de suferit?

De ce nu au pus pe cei cu averi sa plateasca contributii de 1000 de ori mai mari daca tot e sa obligam pe cineva? Pai daca obligam macar sa obligam pe cel care isi permite, nu pe cel care nu are de unde. E strigator la cer ce se intampla. Nici macar Hitler nu a pus pe evrei sa aduca bani daca nu au avut. Le-a confiscat tot ce au avut si atat. E de-a dreptul ridicol ce voia Ciolos sa faca. Bine ca au renuntat la idee.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT