Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Contabilitatea la un PFA e o gluma destul de proasta, in sensul ca nu exista. Nu intleg ce li se pare altora dificil de tinut contabilitatea pentru o asemnea forma juridica, probabil sunt genul de oameni care nu vor sa plateasca absolut nimic. Eu am cumparat un soft pentru PFA online de care sunt foarte multumit. Imi face facturi, tine rapoartele de vanzari, de incasari si plati, ma ajuta cu dclaratiile lu’ Peste Prajit ca doar suntem in tara birocrtiei si asa mai departe.

De ce am optat pentru un soft online? Ei bine, nu vreau sa depind de absolut nimeni si nimic, nu vreau sa-mi fie frica de virusi sau de faptul ca pierd laptopul, ca trebuie formatat si asa mai departe. Traim in era internetului si totul se lucreaza in cloud… Mi-a placut de la inceput ideea de independenta si de usurinta in utilizare.

Am cautat ceva pana sa ajung la acest soft online… Sunt multi cei care ofera programe de facturare si de gestiune pe internet, insa repet, nu ma incanta stocarea datelor in calculatoare. Lucrez cu calculatoarele de ani bun, repar calculatoare de ani buni si stiu ce se poate intampla. La inceput poate ca nu as fi avut cine stie ce acte, insa sunt genul care se gandeste pe termen lung. Daca pornesc pe un drum nu am de gand sa ma mai abat.

Mereu mi-a fost frica de contabilitate pentru ca sunt genul de om care vrea sa faca lucrurile bine, nu imi doresc sa fie probleme pentru nimeni. Chiar voiam sa angajez un contabil pentru PFA, insa am zis sa vad mai intai daca ma descurc singur si cred ca o sa ma descurc, mai ales ca mi-am gasit si un soft care sa ma ajute destul de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top