Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Sa te tii nebunie pana pe data de 31 martie, cand este termenul limita pentru depunerea declaratiilor privitoare la sediile PFA si SRL din case si apartamente. Pentru ca nu era destul de dificil pentru cei care aveau un SRL sau un PFA sa supravietuiasca, statul roman vine si le mai pune in carca un impozit majorat.

Bine, nu ar fi problema ca s-a dublat impozitul, ci problema consta in faptul ca e o bataie de cap extraordinar de mare sa rezolvi situatia. Daca cladirea e mai veche de 5 ani, e nevoie de evaluator si asa mai departe. O tampenie generalizata care nu poate de cat sa enerveze si sa sctireasca si mai mult pe cei care deja se chinuie sa munceasca cinstit in tara asta…

Ca doar PFA-urile si SRL-urile de apartament sunt cele care isi platesc la timp impozitele si taxele locale, nu mafiotii care fac evaziune de sute de milioane. Intotdeauna se pune in dificultate omul cinstit care aduce un ban cinstit pentru sine, familia sa si pentru stat. inca o povara in spinarea celor care au incercat sa isi faca un rost cinstit in tara asta, fara sa se simta sclavii altora…

Probabil ca in curand vom renunta toti sa mai muncim in tara asta si ne vom cara dracului in tari straine. De ce sa te chinui sa faci aici 1500 euro net cand statul nu face altceva de cat sa iti puna bete in roate? E mai simplu sa ne facem bagajele si sa ne cautam rostul in alta parte, in alte tari mai dezvoltate care nu isi bat joc de cei care le aduc taxe si impozite suplimentare la buget.

2 thoughts on “Circul impozitelor pentru cladirile care adapostesc sedii PFA si SRL

  1. Eu am o firma pe care nu am folosit-o de 3 ani si mi-am depus actele pentru a o inchide in decembri, in februarie merg sa semnez actele. Sper ca pe mine ma sare impozitul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top