Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

selecționerDupă ce Tata Puiu a dat cu oiștea-n gard la Euro 2016, naționala de fotbal a României are nevoie de un nou selecționer. Sincer să fiu nu știu dacă selecționerul este vinovat pentru jocul foarte prost al echipei, aș da vina mai de grabă pe lipsa de chef a jucătorilor noștri și mai ales lipsa de mentalitate. Nu se poate să iei bătaie de la Albania, chiar nu se poate așa ceva, este inacceptabil.

Din păcate pupatul icoanelor nu are rezultat la un asemenea nivel. Cred că acesta este motivul pentru care deși icoanele lui Iordănescu s-au decolorat de la atâta pupat, nimic notabil nu s-a întâmplat pe teren. E clar că nu mai există nici naționala cu care era generalul obișnuit prin anii 90 când a mai antrenat-o. Cred că a fost o combinație foarte proastă Iordănescu + oameni care nu au chef să muncească.

Acum se caută un nou selecționer, dar cine să fie? Am tot auzit vehiculându-se nume dar din punctul meu de vedere, dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că un singur om ar reuși să facă treabă la echipa națională și acela este Gică Hagi. Eu după ce am văzut clipul în care se certa cu presa în 1998 după meciul de pregătire cu Paraguay, m-am îndrăgostit de mentalitatea acestei persoane.

Poate că Hagi nu știe să vorbească așa elevat ca alți antrenori, poate că nici nu se pricepe la antrenat (sau poate se pricepe căci echipa sa este pe locul 4 în Liga 1), chestia care-mi place la el este mentalitatea de învingător și corectitudinea. Gică este un om cinstit și are foarte multă experiență, este de fapt cel mai bun jucător pe care România l-a avut vreodată așa că el mi se pare cel mai potrivit pentru antrenor la echipa națională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top