Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Pirateria online e destul de raspandita intr-o tara precum Romania si deocamdata nu deranjeaza pe nimeni. Au mai inchis ei din Vplay, din site-uri de torrente internationale si cam atat. Pirateria in Romania la ce se rezuma de fapt? La Microsoft Windows si filme. Atat… Nu-mi spuneti mie ca romanii folosesc cine stie ce softuri piratate? Ca la noi in tara oamenii nu au minte pentru a utiliza asa ceva… Ei vor doar manele si Capatos din cate am vazut eu…

Vrei sa vezi un film dar nu ai unde

De multe ori insa, sa luam exemplul filmelor, esti obligat sa piratezi si o sa va explic imediat de ce. Sa zicem ca vrei sa vezi un film… In regula… Te duci in oras la cinema si il vezi, nu? Da dar daca in oras nu este nici un cienmatograf care sa ruleze filmul pe care vrei tu sa il vezi ce face? Normal ca intrii pe filelist.ro sau alte site-uri de torrente, iti descarci filmul si il vezi.

Vrei sa vezi o piesa de teatru dar nu ai unde

Sa zicem ca vrei sa vezi o piesa de teatru… Ce faci? Te duci la teatru si vezi piesa, nu? Dar ce faci atunci cand in orasul tau nu exista teatru? Cladirea teatrului din Severin de exemplu se afla in reabilitare de vreo 5 ani de zile, poate si mai bine.

Statul este cel care ne obliga la piraterie intr-un mod sau altul. Nu ai de ales, nu ai unde sa te culturalizezi in orasle de provincie oltelensti, de mica importanta. Nu discutam aici de Craiova sau alte orase mari din zona Olteniei. Esti obligat sa iti descarci ceva in PC si asa sa te uiti. Deci, inainte sa dati in cap nenorocitilor care pirateaza, creati-le un cadru in care sa nu aiba nevoie… Ca nu toti pirateaza din lipsa banilor sau ca sa faca un prejudiciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top