Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri


Azi dimineață când m-am trezit, vuiau toate canalele de știri că a luat foc Bamboo, celebrul club al mafioților din București. Cel mai de fițe club din România cică. Deși nu am să glumesc prea mult pe tema asta (nu am spus că a luat foc din pricina bășinilor), mă gândesc destul de serios că vinovat acolo ar putea să fie oricine. De la mafie până la vecini care de ani de zile cică nu mai pun geană pe geană noaptea din cauza muzicilor date la maxim, că așa e în România, dacă ai bani faci club de noapte chiar și în spital, nu contează că deranjezi sau chestii de genul.

Pe bune, chiar sunt curios dacă se va face o anchetă serioasă sau se va merge exact pe varianta din 2005 când nimeni nu a putut să afle mare brânză. Cică s-ar fi jucat cu asigurările pe atunci. Sunt curios dacă de data asta o să se facă lumină pentru că se pare că nu avea nici asigurare. Păi nici nu mă mir că nu are, cine ar fi asigurat un club care în urmă cu 10 ani a ars în condiții suspecte? Și mai aparține și mafioților… Bine măcar că nu a murit nimeni ca la Colectiv. Probabil a lipsit acel burete care să se topească peste oameni iar spațiul a fost unul mai puțin aglomerat, nu erau 3 sate pe metrul pătrat ca în Colectiv. Era totuși o clădire construită din alte materiale, industriale, și care mai trecuse printr-un asemenea incendiu în urmă cu vreo 12 ani.

Rămâne de văzut dacă se va aduce în prim plan ancheta sau dacă se va desfășura ca în anii precedenți, cât mai departe de ochii curioșilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top