Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

În urmă cu ceva timp, am zis să merg în baie să mă tund singur cu mașina de tuns. Eu bine, într-o perioadă în care nici căciula nu te mai poate salva întrucât sunt +20 grade Celsius, mașina de tuns s-a oprit subit fără nici un fel de explicație la jumătatea operațiunii. Pe jumătate de cap aveam o claie fără de seamă iar pe cealaltă jumătate eram tuns cu 3. Vă dați și voi seama ce ar fi însemnat să nu mai reușesc să pornesc mașina de tuns. Nici la frizer nu mă puteam duce, că ajungeam de circul lumii.

Jumătate de ceas mai târziu am reușit să conving mașina de tuns să funcționeze din nou. Am scăpat atunci. Am reușit să păcălesc sorții și să termin de frezat părul, jumătatea de păr rămasă.

Ei bine, ieri am zis să mai arunc o dată zarurile, să folosesc din nou acea mașină de tuns care era să mă schilodească iremediabil cu o frumoasă tunsură unică în lume. Am început să mă tund iar pe la jumătatea operațiunii a început să miroasă a ars. Da, venea dinspre mașina de tuns. Păcat că nu am filmat. Trebuia să mă fi văzut cum mă grăbeam să termin de tuns, în ideea că în orice clipă se poate arde mașina de tuns. Dacă s-ar fi ars, chiar că nu mai aveam nici o șansă.

Parcă eram in tom și Jerry, când cei doi își pun în brațe reciproc acea petardă aprinsă, care mai de care mai grăbit să nu îi explodeze sub pipotă. Așa și eu…

Mașina nu s-a ars, dar cu siguranță este ultima dată când o folosesc. E deja prea riscant. Prima dată s-a oprit subit fără să anunțe, acum a început subit să miroasă a ars. Nu-i a bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top