Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cei care si-au cumparat cel putin o masina second hand, cu siguranta au avut momente in care au plans dupa dotari, sau chiar si cei care si-au cumparat masini noi… Pai nu am vazut noi anunturi pe internet cu Logane noi noute insa fara AC? Dina ceasta pricina, masina aceea a fost imposibil de vandut. Nu poti sa mai cumperi in ziua de azi o masina fara aer conditionat pentru ca esti nevoit sa alergi de dimineata pana seara cu ea iar atunci cand sunt 40 de grade in termometre nu-ti vine sa te mai urci in ea. Asadar, haideti sa vedem care sunt cele mai utile dotari pentru masini:

  • Aerul conditionat este cea mai importanta dotare asa ca merita sa fie in capul listei. Mi-am cumparat in urma cu 2 ani un Renault fara AC, iar vara bineinteles ca ma coc precum oul in tigaie.
  • Computerul de bord, destul de important iar cei care opteaza pentru o masina mai noua de 1999, cu siguranta vor avea aceasta dorate. E important pentru consum, sa vezi si tu cam cat combustibil se duce la 100 de km.
  • ESP – daca tineti la siguranta voastram cautati sa cumparati o masina cat mai dotata din punct de vedere al sigurantei. Daca exista posibilitatea sa cumparat o masina ce are peste 10 airbag-uri, nu ezitati. Viata are prioritate.

Acestea mi se par cele mai utile 3 dotari pe care masina pe poate avea. Unii ar mai adauga aici si tempomatul sau pilotul automat pe romaneste, insa eu nu calatoresc asa de mult si nu ma ajuta cu nimic acea dotare. Din perspectiva unui baiat de oras, AC-ul este cel mai important aspect. Dupa AC, vin si altele. Am jurat ca nu mai cumpar niciodata o masina fara AC si sper sa ma tin de cuvant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top