Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

cafenele Nu de puține ori mi s-a întâmplat să intru într-o cafenea și să nu mă simt bine și nu cred că sunt singurul care a plecat cu un gust amar dintr-o asemenea incintă, deși a avut grijă să pună mai mult zahăr decât normal în magica licoare. Evident, nu la gustul amar ala cafelei mă refer aici ci la faptul că nu toate cafenelele sunt primitoare, nu toate îți creează o stare de liniște și de confort. Cele mai nasoale cafenele în care am intrat vreodată au fost cele amenajate după ochiul patronului, cu niște meseriași ridicați la rang de maiștrii la apelul bocancilor. Întotdeauna, dar întotdeauna, cei care au de gând să pună bazele unei asemenea incinte, trebuie să apeleze la o firmă care se ocupă cu design interior cafenele, altfel nu vor reuși niciodată să ofere clienților acea stare de confort esențială.

Și în cele ce urmează vom discuta despre câteva aspecte pe care o firmă care se ocupă cu design interior baruri și cafenele le va pune la punct astfel încât la final, să existe acel confort din pricina căruia, cel care a intrat o dată în incintă o să mai revină și a doua oară, și a treia oară, etc.

3 aspecte legate de confortul cafenelei pe care doar o firmă specializată în amenajări bar cafe le poate pune în practică

  1. Doar o asemenea firmă va putea să aleagă culorile așa cum trebuie. Nu toată lumea poate să aleagă niște culori care să placă maselor. O firmă care face chestia asta de ani de zile, cu siguranță va veni cu niște idei de amenajare mult mai avizate. Eu de exemplu a doua oară nu mai intru într-o cafenea dacă are pereții roz sau o culoare de-asta care mă stresează.
  2. Doar o asemenea firmă va putea să se ocupe de acustică. Urăsc din principiu cafenelele care au o acustică proastă, adică vorbesc cu cineva la o masă și toți care sunt în incintă pot să audă cele povestite. Eu unul vreau să pot vorbi în liniște cu cineva, nu vreau să fiu auzit de toată lumea.
  3. Doar o firmă care se ocupă cu design interior baruri și cafenele va reuși să aleagă mobilierul cel mai potrivit. Am umblat prin multe cafenele până acum și am observat scaune care mai de care mai ridicole și mai inconfortabile. Scaunele și mobilierul în general trebuie să fie foarte bine alese.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top