Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

În momentul în care ești femeie și vrei să-ți cumperi produse cosmetice, machiaje și alte minuni din oraș, o să te lovești de cel puțin 5 probleme destul de iritante, probleme care sunt capabile să te scoată din pepeni destul de simplu și despre care vom discuta și noi în cele ce urmează, încercând să scoatem în evidență importanța magazinelor online. Vom vedea de ce este mai recomandat ca în 2016 să cumperi pensule pentru machiaj sau orice altceva din acest domeniu de pe net, nu din oraș.

Cele mai mari 5 probleme de nerezolvat pentru magazinele de cosmetice din oraș

  1. Lipsa diversității. Orice magazin, chioșc, butic din oraș are un spațiu de expunere finit. Nu va putea niciodată să expună la fel de multă marfă precum un magazin online. Aceasta este realitatea și cel mai important motiv pentru care femeile ar trebui să se orienteze pe net, mai ales dacă sunt mari amatoare de diversitate și doresc să încerce mereu lucruri noi.
  2. Lipsa mărcilor de renume. Să intri într-un chioșc plin cu produse destinate machiajului sau cu produse cosmetice diverse și să vezi că toate sunt no name, parcă te și enervezi. Vrei și tu ceva de calitate, nu chinezării ieftine pe care într-adevăr, le cere comunitatea locală.
  3. Prețurile mari, uneori justificabile. Prețurile afișate în magazinele din oraș sunt oarecum justificate pentru că au de plătit chirii, au de plătit utilități, mai mulți angajați față de un magazin online. Poți cumpăra cosmetice profesionale ieftine online de pe amalia.ro în schimb.
  4. Angajații. De cele mai multe ori când te duci într-un magazin din oraș dai de un angajat plictisit care nu are chef de tine. El este plătit la fel de puțin indiferent cât vinde așa că dacă ai nevoie de ceva informații, de cele mai multe ori primești niște răspunsuri în sictir, alte ori angajații îl ia pe nu știu în brațe. Cam asta e realitatea magazinelor din oraș indiferent ce se vinde, nu doar cosmetice.
  5. Programul de lucru. Dacă vrei să te duci la un magazin de cosmetice după ora închiderii, să zicem după orele 19, nu vei putea nici să vizitezi, nici să cumperi. Magazinele online însă sunt deschise non stop, sunt virtuale și poți să le vizitezi oricând. Așadar, poți comanda cosmetice de pe net la orice oră, nu depinzi de absolut nimeni și de nimic. Stai acasă, vizitezi, comanzi.pensule

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top