Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Vine un moment in viata fiecarei femei cand trebuie sa participe la un eveniment foarte important. Atunci parca cele 3 dulapuri de haine nu te mai ajuta cu nimic, tot nu ai cu ce sa te imbraci. Seara este atat de importanta incat nu te poti duce cu o rochie pe care ai mai imbracat-o, totul trebuie sa fie perfect. In acest caz, trebuie sa mergi sa iti cumperi o rochie de seara destul de frumoasa, speciala, unica daca se poate.

Gasesti in oras rochii de seara unice?

In oras bineinteles ca nu vei gasi nimic unic. Orasul e departe de a furniza lucruri personalizate sau unice. In oras gasesti ceva ce place majoritatii, gasesti personalitate colectiva si prea putin ceva ce-ti palce tie, femeie care vrea sa se imbrace unic. Noi ca romani avem o problema cu unicatul, nu-l vrem. Vrem doar ce e la moda chiar daca asta inseamna sa copiem pe cineva. Din punctul meu de vedere sa fii la moda nu inseamna sa copiezi.

De unde poti cumpara cele mai frumoas rochii de seara?

Daca in oras nu gasesti nimic interesant de unde vei cumpara atunci rochii de seara unice? Internetul este singurul care te poate scoate de la ananghie. Poti sa comanzi pe internet o rochie de la un atelier din Bucuresti sau din alt oras din tara. Tot ce trebuie sa faci este sa incepi sa cauti pe Google cuvinte precum “rochii de seara” si totul e rezolvat. In acest mod vei avea parte cu siguranta de o rochie unica, pe care nimeni nu a mai vazut-o vreodata.

Una e sa cumperi de la magazinele din oras de unde mai pot cumpara si altii si alta e sa cumperi de pe internet de la magazine online si ateliere de creatie vestimentara aflate in alte orase, la care nu toata lumea are acces. Aceste ateliere sunt recunoscute pentru faptul ca reusesc sa creeze rochii de seara unice, modele la moda cu care in mod sigur vei iesi in evidenta cand va veni vremea sa apari la eveniment.

Cel mai important este sa ai o rochie de seara care sa iasa in evidenta prin faptul ca nu a mai fost vazuta la nimeni, nu pentru ca a mai fost vazuta la alte 5 femei si este la moda. Din punctul meu de vedere moda inseamna alte lucruri si inclin sa cred ca intr-o societate normala ar trebui sa conteze acest lucru la fel de mult pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top