Cele mai bune roti pentru carucioare

Sintagma “cele mai bune” intr-o tara ca Romania in care calitatea este lasata intotdeauna la urma nu cred ca are un adevarat sens, insa e bine sa o folosim pentru a face totusi diferenta intre un lucru bun si unul execrabil. Romanii sunt disperati dupa ieftin si mult, asa i-a invatat Ceausescu si din pacate nici in sfanta zi de azi nu au reusit sa scape de aceasta pecete. Calitatea trebuie sa primeze intr-o societate, nu ieftineaua. O societate construita in jurul slabei calitati, nu are calitate nici in propria esenta. Oamenii nu sunt de calitate, munca efectuata de ei nu este de calitate si asa mai departe.

Alaltaieri cautam niste roti pentru carucioare pe la magazinele locale. Unchiul meu are nevoie de un carucior pentru a transporta niste butelii de oxigen dintr-un colt in altul al curtii si va dati seama, ca avea nevoie de ceva de calitate, nu orice aiureala. Asa cum am intuit, in oras nu am gasit absolut nimic folositor. Magazinele de bricolaj au ceva marfa, insa toata de proasta calitate. Atunci cand ai nevoie de un carucior capabil sa tina vreo 500 de kg, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa se rupa o roata, si asta cand iti e lumea mai draga, nu oricum.

Am cumparat roti pentru carucioare de pe internet

Ne-am lasat pagubasi destul de rapid si am mers acasa sa ne uitam pe internet. Cumea culmilor, dupa ce am pierdut jumatate de zi prin oras sa cautam roti pentru carucioare, am gasit pe internet in mai putin de 10 minute. Nu stiam ca exista magaizne de profil, specializate in asemenea treburi pe internet. Iata ca este un inceput pentru toate si din punctul meu de vedere, oamenii ar trebui sa dea mai multa atentie internetului si mai putin interes magazinelor din oras, mai ales daca locuiesc intr-un oras mic, slab dezvoltat industrial, unde solutiile profesionale lispesc.

Nu stiu daca am luat cele mai bune roti pentru carucioare, insa cu siguranta am luat unele de calitate. Am facut comanda de mai multe bucati pentru ca doream si de rezerva. Asa e cand nu cunosti magazinul de la care cumperi, comanzi in plus ateptandu-te ca toata lumea sa vanda proasta calitate. Ei bine, uite ca nu a fost asa. In loc sa se rupa, rotile si-au facut si isi fac treaba cu brio. Cu cele in plus  comandate, unchiul meu si-a facut inca un carucior de rezerva. A fost o decizie buna sa comandam pe internet chiar daca am fost nevoiti sa asteptam o zi in plus. Oricum nu aveam ce cumpara din oras…

Oamenii seriosi cauta intitdeauna calitate iar pe tente.ro am gasit aceasta calitate. Chiar nu mi-as fi dorit sa vad vreo 6 butelii de oxigen pravalindu-se la vale prin curtea casei, stim cu totii cat de periculaose sunt aceste recipiente sub presiune (tuburile de oxigen tin pana la 300 de bari) si e bine sa fim constienti de aceste pericole. Romanii nu prea dau atentie acestor probleme din pacate si se intampla destul de multe accidente.

About The Author

  • ADD YOUR COMMENT