Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Fiecare are grija de afacerea lui asa cum crede de cuvinta. Romania din pacate este tara in care oamenii nu prea pun baza pe calitate, este tara in care nici clientii nu au pretentia sa fie serviti cu calitate. Parca ne complacem asa intr-o balta de mediocritate din care nu putem sa mai iesim. E nevoie de ridicarea baremului in aceea ce priveste calitatea si cu siguranta acest lucru se va intampla in momentul in care vom constientiza importanta calitatii superioare.

Ce inseamna calitate superioara in viziunea europeana?

Calitate superioara inseamna un stanard pe care noi deocamdata nu il putem intelege, insa europenii il inteleg de mult. Acestia aplica aceasta calitate incepand cu comertul in amanunt si terminand cu industria hoteliera. Da, de exemplu cele mai bune lenjerii hotel le-am vazut in Germania. Acolo patronii de asemenea afaceri investesc masiv in calitate pentru ca sunt constienti de faptul ca un client multumit nu numai ca se va intoarce, dar va indruma si pe alti prieteni catre hotelul respectiv.

Ce inseamna calitate superiara in viziunea romaneasca?

Ei bine, aici avem multe de spus pentru ca in industria hoteliera de la noi nu prea se investeste in calitate. Exista destul de multe firme care furnizeaza lenjerii hotel de calitate, insa nu prea exista patroni care sa inteleaga acest aspect. Aici se merge foarte mult pe ideea de perpetuare a mediocritatii si a slabei calitati. De cate ori nu ati fost intr-un hotel romanesc si a fost totul ok? Nu zic faptul ca strainii sunt perfecti, insa la cazare elementara si respectarea conditiilor de baza nu se risca nimeni sa faca figuri.

Romanii sunt asa delasatori pentru ca de obicei daca te duci si reclami faptul ca nu ai fost multumit de cazare, nu te ia nimeni in seama. De cele mai multe ori te alegi cu nervi si stres si drumuri facute si reclamatii completate pe la OPC si cam atat. Din acest motiv ne-am cam obisnuit sa trecem cu vederea si sa ne resmenam atunci cand platim pentru un serviciu ce constatam ca ulterior nu il primim.

Hotelurile ar trebui sa fie mult mai consecvente in pastrarea calitatii la un anumit standard. E una dintre modalitatile ce pot aduce Romania din punct de vedere al nisei hoteliere la standardele occidentale. Evident, nu prea doreste nimeni acest lucru din moment ce nu se vad imbunatatirile.

De unde cumparam cele mai bune lenjerii hotel

Insist atat de mult cu aceste lenjerii hotel pentru ca de cele mai multe ori acestea sunt problema principala cand vine vorba despre cazare. Foarte multa lume se plange de faptul ca in hotelurile romanesti nu se schimba lenjeria la timp sau daca se schimba este destul de uzata. Din pacate, patronii romani sunt destul de reticenti atunci cand vine vorba despre investitii, asa ca prefera sa amane de fiecare data cand vine vorba despre o cheltuiala suplimentara.

Asa e ideea de afacere in Romania, se bazeaza pe investitii minime cu castiguri maxime. Numai la noi vezi asa ceva. Cele mai bune lenjerii hotel le cumparam de pe internet. Exista firme care se ocupa cu asemenea servicii si din fericire au preturi destul de accesibile. Vointa sa fie sa evoluam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top