Thursday 28th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

ceasuri GUESSSă cumperi un ceas original la preț bun în România anului 2016 nu este floare la ureche. Internetul este plin de fake-uri și de țepari iar magazinele din oraș au niște prețuri de-a dreptul ridicole. Am încercat mai de mult să caut în oraș Ceasuri Guess România și nu am reușit să găsesc nimic interesant, voiam să le fac cadou unor prieteni care doar ce se logodiseră. Nu am înțeles niciodată de ce magazinele din oraș sunt mult mai scumpe față de cele online pentru că 1 angajat nu justifică treaba asta.

În fine… Revenind la magazinele online, spuneam că foarte multe sunt fake-uri și sunt păcăleli. Din păcate da… În România încă este la modă țeapa și eliminarea celor care au asemenea practici de pe piață se face într-un mod destul de lent. Se triază piața de la sine dar durează și din păcate unii au de suferit din cauza asta, mai ales dacă stau prost la capitolul informare sau căutare pe Google. Singurul magazin online de ceasuri serios, de unde am și comandat mai demult, este Ceasmania.ro – Magazin Ceasuri Originale. Eu cel puțin asta am întâlnit până acum, or mai fi și altele dar eu doar pe acesta îl știu.

Din punctul meu de verde ceasmania.ro este cel mai bun magazin pentru fanii de ceasuri GUESS pentru că toate sunt originale iar diversitatea a fost ceva de speriat. Vă spuneam mai devreme că am cumpărat pentru cineva două ceasuri, unul de damă și unul de bărbat, GUESS ambele și mi-a fost foarte dificil să mă decid asupra modelelor. Magazinele online au o diversitate de te și sperii. Am stat aproape 2 ceasuri să mă decid, sunt sute de modele doar pentru GUESS ceea ce mi se pare extraordinar. E bine să existe diversitate după părerea mea, este indicator al seriozității.

Așadar, dacă sunteți și voi pasionați de GUESS, nu ezitați să dați o raită prin magazinul online ceasmania.ro. Cu siguranță veți vedea acolo ceva interesant de care vă veți lipi precum un scai. În plus, aveți siguranța că toate sunt originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top