Saturday 18th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Piata serviciilor din Romania este destul de ciudata si spun asta pentru ca nu avem un standard pentru calitate. E destul de dificil sa gasesti un lucru de calitate, si atunci cand incepi sa cauti ai senzatia ca ai cauta acul in carul cu fan. Exista atata diversitate, incat e foarte greu sa nimeresti din prima exact unde trebuie. Multi au fost dezamagiti de multe ori pana sa ajunga la acea calitate de care va spuneam mai devreme.

Calitatea sistemului hotelier romanesc

Hotelurile din Romania sunt departe de calitate din toate punctele de vedere si nu cred ca vom rezolva acest lucru prea curand. Degeaba sunt catalogate la 4 stele cand se deschid daca dupa 2 ani ofera servicii de 2 stele la pret de 4. Am decis sa abordez acest subiect al industriei hoteliere pentru ca este sectorul cu care am avut de-a face destul de des si cam situ ce se intampla in interior. Daca ar fii dupa mine, nu as innopta niciodata la hotelurile din Romania din pricina a doi factori: preturile ridicole si camerele insalubre.

Cred ca am nimerit pana acum de vreo 5 ori in camere de hotel ce pareau desprinse dintr-un film horror. De multe ori, am crezut ca receptionerul a vrut sa faca o gluma proasta si mi-a dat cheile de la debara, insa in final s-a dovedit ca nu era vorba de nici o gluma. Daca camera de hotel arata in acel hal, nu vreau sa ma gandesc cum arata debaraua lor. Bineinteles, s-a lasat cu ceva reclamatii la OPC si problema a fist rezolvata.

Cele mai dese probleme pe care hotelierii evita sa le remedieze sunt legate de ordinea in sistemul intern si lenjeriile de pat. Nu cred ca a fost hotel in care sa merg pana acum si totul sa fie in regula din toate punctele de vedere, doar in strainatate unde exista alta mentalitate, insa acum discutam despre Romania. Lenjeria de pat se schimba, e curata, insa mereu e patata sau jupuita pe undeva. Nu inteleg de ce… Chiar asa de schumpa sa fie una sau care-i treaba? E vorba doar de nepasare? Atentie la detalii zero?

De unde se pot cumpara lenjerii pentru paturile hotelurilor?

Gasim pe lenjerii-hoteluri.ro unele dintre cele mai calitative lenjerii de pat la cele mai bune preturi. Hotelierii care considera ca ai lor clienti merita calitate, cu siguranta vor cumpara de aici. Ar trebui sa cumpere si cei care au probleme atat de evidente cu integritatea acestor lenjerii. Mi se pare absolut absurd sa iti puna o lenjerie patata pe pat. Eu inteleg ca se pateaza atunci cand se spala si se spala sute o data poate, e greu de depistat… Insa cel care le pune pe pat nu vede? Nu ai cum sa nu observi o pata cat capul tau de mare… Probabil disuctam despre oameni prost platiti, nemultumiti, care nu isi dau interesul. Sa speram ca in urmatorii 10 ani sistemul hotelier din Romania o sa isi mai revina cat de cat, altfel, se va duce de rapa iremediabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top