Sunday 16th June 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Stii si tu momentul ala cand probezi in magazin o rochie minunata, dar consideri ca nu o meriti deoarece nu sta perfect pe tine. Nu trebuie sa renunti la visurile tale, rochia poate fi a ta daca impreuna cu ea porti si un corset si sau o pereche de ciorapi modelatori. Datorita compresiei asupra corpului, un asemenea produs reuseste sa puna in valoare proportiile care deja exista si purtate pe termen potrivit pot influenta in mod pozitiv formele corpului tau.

Exista o multitudine de astfel de corsete, insa trebuie sa stii cum sa faci alegerea corecta pentru a nu ajunge sa irosesti o suma de bani sau cum s-ar zice ”sa arunci banii in vant”. Inainte sa te grabesti sa achizitionezi produsul, mai intai informeaza-te cu privire la acesta. De aceea scriu despre asta, pentru a-ti putea oferi cateva sfaturi despre cunoscutele corsete, de care poti gasi mai multe pe site-ul www.clessidra.ro.

Clessidra este solutia potrivita pentru tine cand vine vorba despre o astfel de alegere deoarece ofera transparenta. Fiecare produs pe care magazinul il pune in vanzare are cate o scurta descriere in care se precizeaza din ce material sunt confectionate, la ce pot fi utilizate, cum pot fi reglate in functie de circumferinta abdominala sau chiar de cea a soldurilor si multe alte informatii care cu siguranta sunt importante atunci cand urmeaza sa achizitionezi un corset sau o centura modelatoare.

De altfel mai exista si corsete concepute special pentru persoanele care merg la sala, ies la alergat sau sunt sportive. Accelerarea procesului de ardere este posibila prin transpiratie, asa ca daca iti doresti ca atunci cand faci o activitate fizica, indiferent ca e cardio sau ridicare de greutati, poti sa te increzi in centurile din latex oferite de www.clessidra.ro si cu siguranta o sa vezi si tu cat sunt de eficiente.

Asadar acum ca stii mai multe lucruri despre aceste centuri, iti voi oferi acele sfaturi despre care iti vorbeam putin mai sus:

  • Tipul de lenjerie modelatoare : fiecare produs poate varia ca si aspect, asa ca este important sa faci referire la forma corpului tau pentru a putea sa alegi lenjeria potrivita. Exista corsete care sunt facute special doar pentru a pune talia in evidenta, dar si altele la care le sunt adaugate chilot cu talie joasa sau talie inalta. De aceea este important sa stii de ce achizitionezi un astfel de produs, ce doresti sa corectezi sau sa ascunzi atunci cand il porti. Iti recomand sa cauti lenjeriile care au tesaturi ascunse pentru a nu iesi in evidenta atunci cand porti o rochie mulata, nu ai vrea sa se observe acest mic detaliu.
  • Culoarea este importanta? Iti recomand sa mergi mereu pe culori nude, pentru ca daca iti achizitionezi prima oara o centura vei dori sa nu se observe centura sau pantalonasii modelatori sub o rochie alba, deschisa la culoare sau mai transparenta. Mergi pe culori sigure!

Pentru mai multe tipuri de centuri poti vizita site-ul www.clessidra.ro – vei descoperi acolo chiar si centuri si corsete postnatale pentru proaspetele mamici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top