Saturday 2nd December 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Mergeam ieri pe stradă și când am ridicat privirea din telefon, la orizont a apărut casa cuiva. Nimic special să zărești într-un oraș o casă, nu? Păi nu prea, însă lucrurile devin cu adevărat interesante atunci când vezi că cineva și-a construit o casă cât un … bloc. Acum vine întrebarea mea, poate sunt eu nebun, dar de ce Dumnezeului ți-ai construi o casă cu 3 etaje, adică exact cât un bloc? Haideți să numărăm împreună etajele, poate nu am văzut eu bine. Deci stați că nu are 3 etaje are doar două. Dacă însă pui la socoteală parterul și mansarda, iese cam cât un bloc cu 4 etaje, nu? Cam pe acolo.

WTF? Ce ai face cu așa ceva? Adică nu pot să înțeleg, numai cât dai să încălzești castelul ăla pe iarnă, sau lumina… Și ce e mai interesant este faptul că asemenea construcții vezi peste tot prin toate orașele din țară. Cred că așa au fost obișnuiți oamenii, să vrea case cât mai mari, cât mai opulente. Mai au puțin și le pun și turnulețe ca pe la Strehaia… Și dacă surprinzi momentul în care familia iese din curte, observi că de cele mai multe ori acolo nu locuiesc mai mult de 2-3 persoane.

De ce ai nevoie de o asemenea pagodă într-un oraș al foamei în care nu se dezvoltă nimic niciodată? Adică am înțeles, ai mers pe la muncă pe afară vreo 5 ani și nu ai mai găsit în ce să bagi banii decât într-o casă cu 4 etaje în cel mai sărac oraș din țară după Vaslui? Well, cam acesta este nivelul la Severin cel puțin. Și stați liniștiți că sunt case și mai mari ca acea din imagine pe aici. Nimeni nu știe cu ce bani sunt făcute, impozitați sau nu, who carese?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top