Wednesday 4th October 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Renault Megane RSDacă aș locui într-o țară civilizată precum Germania și aș avea un job decent, mai mult ca sigur mi-aș cumpăra o mașină sport cu care să mă duc în fiecare weekend pe pistă. Nemții au cluburi auto foarte bine puse la punct, circuite pe care te poți duce cu orice mașină și conduce cu cât vrei tu. Așadar, o să fac un fel de TOP 5 cu cele mai mișto mașini pe care le-aș cumpăra dacă aș locui în Germania cu scopul special de a le duce pe circuit în fiecare weekend, cu modificările necesare bineînțeles.

5 mașini pe care le-aș cumpăra dacă aș locui în Germania

  1. Renault Megane RS – Este cred că cea mai ieftină mașină jumătate de oraș jumătate de curse pe care o poți cumpăra. Modelul mai nou gen 2010 cred că poate fi cumpărat sub 10 mii de euro, depinde și de motorizare destul de mult.
  2. Volkswagen Golf GTI – La fel ca Megane RS, este o mașină ce poate fi găsită destul de ieftin dacă ne gândim la Golf 5, nu 6 sau 7. Au motoare de 2000 pe benzină și aproape 300 de cai.
  3. Fort Focus RS – Probabil dacă aș avea un buget ceva mai mare pentru că mașina asta arată și foarte bine după părerea mea, în plus este una dintre preferatele piloților amatori.
  4. Volkswagen Sirocco – Deși bolidul acesta nu fuge precum uraganul după care a fost denumit, poate fi dusă în + 300 de cai fără mari probleme.
  5. BMW M3 – Evident, aici e nevoie de buget, nu glumă, dar variantele ceva mai vechi cred că pot fi găsite pe la un 15 mii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top