Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Ce ceva timp noul presedinte al Romaniei este Iohanis. Daca as fi fost plecat din tara inainte de alegeri si as fi revenit dupa, probabil ca nici nu as fi stiut ca s-a schimbat presedintele. Iohanis nu face nimic, asta e porblema. Nu am vazut sa iasa la TV, intr-o conferinta mai speciala, nu am vazut sa ia parte la evenimente. Pai Basescu era ca musca-n lapte peste tot, daca nu era invitat se autoinvita el.

Bun, nu vreau sa fiu inteles gresit. Nu am nimic cu omul ca sta in umbra. Un presedinte trebuie sa isi faca treaba fara sa se dea in spectacol cum o facea Basescu. Dar problema este ca nu vad nimic facut de Iohanis de cand este presedinte. Nu imi sta in fire sa vorbesc urat despre nimeni daca nu am motiv. Mi se pare ca batem pasul pe loc si Iohanis sta undeva prin cele 7 case pe care le are oficial si se plimba.

Dar haideti totusi sa ii mai dam o sansa, ce ziceti? Eu as vrea sa mearga tara bine cu oricare presedinte. Basescu a fost mult timp si a facut mai nimic. Se pare ca si Iohanis va face la fel. Oare de ce? Un presedinte stiu ca nu prea are rol decizional dar se poate macar interesa de starea cetatenilor care l-au votat. El nu se implica in nimic si cred ca nici nu isi doreste.

Interesant va fii cand va trage linie peste mandat. Ce va spune celor care l-au ales? “Dragi romani, m-am plimbat cateva luni si cam atat…” Ce a facut notabil Iohanis in al lui mandat? Sper doar ca ma insel eu. Adica omul sa fi facut destule si sa nu le vad eu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top