Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

people stopper Publicitatea nu s-a născut online și nu trăiește exclusiv pe internet. Există o sumedenie de afaceri pentru care pur și simplu nu se poate face absolut nimic online. Luați de exemplu o gogoșărie din Pitești. Ce rost are ca un asemenea business să investească în SEO și alte minuni? E clar că va avea nevoie de publicitate offline și vom discuta în cele ce urmează despre cum pot fi promovat offline acest gen de afacere, mic, la nivel foarte local, prin intermediul unui people stopper.

People stopper nu are o traducere mot a mot, dacă ați traduce cele două cuvinte separat ar rezulta un „opritor de oameni”. Unii îi mai zic și „capră”, cu toate că nu este o denumire foarte profesională sau academică, însă discutăm despre un panou în formă de A, cu două fețe, care poate fi amplasat stradal astfel încât cei care trec pe lângă el să vadă o reclamă promovată de afaceri de genul gogoșării, shaormerii, baruri chiar și multe alte domenii pentru care SEO nu are nici un rost.

People stopper nu este un element al publicității offline care nu costă exagerat de mult și este mult mai eficient decât fluturașii. Îl plătești o singură dată, îl pui în stradă, oamenii îl privesc și văd reclama ta, apoi la final de zi îl iei și-l bagi înăuntru. Nu e nevoie să plătești taxe la Primărie pentru a amplasa pe domeniul public, nu e nevoie să pui panouri pe stâlpi. Acest instrument publicitar este construit din aluminiu, ceea ce face manipularea sa foarte ușoară și fără pic de efort.

De asemenea, acest people stopper este impermeabil, poate fi lăsat afară în ploaie, vânt, zăpadă, nu se întâmplă absolut nimic. Folia de PVC protejează afișul imprimat. Este recomandat tuturor celor care doresc să promoveze un business mai mult stradal și mai puțin online, este ieftin (maxim 300 de lei în funcție de dimensiune și print) și poate să atragă destul de mulți clienți interesați de oferta pe care voi o promovați prin intermediul acestui instrument.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top