Friday 22nd September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Trăiască YouTube și cretinii care se filmează în timp ce cer socoteală polițiștilor rutieri în momentul în care sunt trași pe dreapta. Deci frate, așa ceva nu am văzut de când sunt, atâtea aberații pe secundă ca pe YouTube, la clipurile cu șoferi români care se filmează după ce sunt trași pe dreapta, cerând acte din cele mai ridicole polițistului rutier… Despre ce acte discutăm? Ce acte cer șoferii români polițistului având impresia că acesta are obligația să le prezinte:

  • Omologarea aparatului radar
  • Ordinul de deplasare
  • Orarul de funcționare

Băi fraților, de unde le scoateți mă? Că eu mă crucesc când văd așa ceva. S-a creat un fel de curent, o biblie a șoferului tras pe dreapta în care toți proștii cred. Există aceste legi nescrise ale YouTube-lui pe care unii idioți le cred adevărate. Băi frate, nu ai dreptul să ceri nimic polițistului care te oprește. Voi chiar aveți impresia că poliția nu are aparatele radar omologate? J) Iisuse Hristoase, câți cretini.

Cred că totul a început în urmă cu ceva vreme din cauza câtorva clipuri de genul postate pe YouTube. Noi, trăind în țara tinerilor frumoși, liberi dar proști de dau în gropi, au luat de bună chestia asta cu actele cerute polițistului pentru că de cele mai multe ori, polițiștii când aud asemenea aberații preferă să plece la mașină cu procesul verbal nesemnat și să își vadă de treabă. Nu își pun mințile cu toți proștii, cu toți îngrămădiții care văd câteva clipuri pe net și gata, le ia de bune…

Asta e o găinărie ieftină specifică românului. Ca să scape de amendă e în stare să facă circul de pe lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top