Thursday 16th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Galatiul este unul dintre orasle romanesti care nu o duc tocmai bine. De fapt, care oras o duce bine in tara asta inafara de Bucuresti si Timisoara? Peste tot predomina saracia si somajul. Daca vrei sa muncesti ti se ofera saracie contra muncii tale sau mai bine zis salariul minim pe economie. Nu e nici o smecherie sa muncesti 12 ore pe zi pentru 800 de lei. Ramai cu munca si cu niste bani din care nu te poti intretine nici amcar pe tine, ce sa mai zic de o familie?

Toata tara traieste din salariul minim pe economie. Din pacate, nimeni nu poate face o vraja sa ne scoata din acest cerc vicios din care nu putem sa mai iesi, cercul vicios al salariului minim pe economie. Probabil in momentul in care o sa refuzam sa mai muncim degeaba, angajatorii or sa inceapa sa ofere niste salarii decente daca or sa isi doreasca angajati la munca. Bineinteles, este un frumos exercitiu de imaginatie pentru ca angajatii romani se multumesc sa carteasca pe la spate, pe la colturi si pe la colegii de munca de cat sa spuna ceea ce gandesc celor care au puterea de a schimba ceva in adevaratul sens al cuvantului.

Tinerele din Galati au ocazia sa munceasca cinstit intr-un mediu frumos si tanar, corect, cu niste patroni care le vor oferi bani pe mausra muncii lor. Salavrea vine printr-o angajare videochat Galati. Daca pentru multi videochatul este inca un subiect tabu, pentru tinerele care au o gandire occidentala cu siguranta o sa se transforme acest job intr-unul perfect. Faceam un calcul mai demult cu cati bani ai nevoie sa traiesti in Romania fara griji. Cifra indica undeva la 3700 de lei.

As vrea sa stiu si eu cum poti sa ajungi de la 777 lei net cat inseamna minimul pe economie pana la 3700 de lei? Ce sanse ai sa faci acest lcuru in primul rand in tara? Ca nu prea vad sa se inghesuie patronii sa plateasca pe nimeni atat de bine. Se pare ca videochatul este solutia, se poate castiga peste 4000 de lei lunat, si nu muncesti 12 ore in ploaie, frig, zapada si asa mai departe. Munca ta este respectata si remunerata pe masura. Patronii din Romania nu merita respectat de cat daca te vor palti corespunzator valorii tale, nu in bataie de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top