Friday 17th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Eu unul, uneori am impresia că în țara asta nimeni nu va rezolva vreodată problema câinilor maidanezi. Pur și simplu nu are nimeni grija asta și eu aștept cu nerăbdare momentul în care o să moară cineva, mâncat de câini ziua în amiaza mare, în plină stradă, în Drobeta Turnu Severin.

Toate națiile au rezolvat problema câinilor comunitari, numai noi ne împotrivim cu vehemență implementării oricărei soluții. De fapt, a fost mâncat acel copil de câini în parcul din București și nu a fost nimeni tras la răspundere, ce să mai zic de prevenire? Lasă să fie un câine maidanez la fiecare cetățean în parte. Să fie cetățeanul și câinele…

Și mă enervează la culme ONG-urile astea care se opun eutanasiei câinilor maidanezi. Păi măi nene, dacă te opui, oferă tu o soluție alternativă, ia tu la tine toți câinii și ai grijă de ei sau dă-i ulterior în adopție dacă te caci pe tine de dragoste pentru aceste patrupede nevinovate…

Nu frate, ei nu vin cu nici o soluție, ei doar se opun pentru că… nu știu, pentru că nu au avut rude, frați sau copii mutilați de câinii vagabonzi. În momentul în care or să o pățească, și o vor păți 100% la cum evoluează lucrurile, nu or să mai militeze ei contra cruzimii.

Nici eu nu aș vrea să se ajungă la eutanasie dar frate, când în mijlocul orașului dai de o haită de 5 câini, ce poți să faci? Dacă trece pe aici un copil sau un bătrân cu ceva în plasă și de foame, aceste animale vor sări să-l sfâșie? Da, dacă ne place să trăim într-o lume frumoasă și roz în care cuțu-cuțu e blând și pufos, suntem un pic bolnavi. Realitatea este că acești câini sunt periculoși și trebuie luați de printre copii și oameni neajutorați.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top