Friday 29th September 2023
10AM - 5PM, Mon - Fri

Nu am folosit niciodată olx.ro pentru a vinde ceva până de curând. În urmă cu câteva săptămâni am decis să scot și eu la vânzare câteva chestii pe care nu le foloseam și de care voiam să scap. Un alternator bun pe care l-am cumpărat aiurea, un laptop pe care nu îl folosesc deloc și unitatea PC pe care aveam de gând să o fac bani pentru a construi una nouă din componente, deci pentru upgrade.

În timpul cât am avut anunțurile promovate, nu am vândut nimic. De ce? Pentru că acest site este destinat chilipirgiilor. Dacă pui preț real nu vinzi nimic niciodată. În afară de milogeală cronică de genul „Care e ultimul preț?” nu am discutat mare lucru cu potențialii clienți. În plus, am observat și câteva chestii destul de aiurea la acest site pe care urmează să le punctez în acest articol. Sper că cei de la olx.ro îl vor lua drept feedback sau critică constructivă.

  • Te costă 16 lei pe lună să promovezi un anunț dar nu primești cine știe ce vizualizări. Mi se pare un preț prea mare pentru ceea ce oferă. E drept, depinde și ce vinzi, dar electronicele merg destul de bine zic…
  • Primești notificări push din aplicație care te anunță bazaconii. Eu înțeleg că 90% din utilizatori sunt chilipirgii, dar pe mine nu mă interesează ce vând alții. Nu am de gând să cumpăr nimic.
  • Primești SMS-uri de la numere ciudate care îți trimit linkuri de accesat pentru nu știu ce concursuri. E genul de SMS pe care îl consideri tentativă de fraudare/furt de diferite chestii întrucât pe OLX folosești cărți de credit și etc.
  • Nu au un număr de telefon nicăieri pe site. Nu poți lua legătura cu ei prin telefon și mi se pare ceva destul de aiurea, e pierdere de vreme cu mailurile dacă ai o problemă. Chatul pe care îl pun la dispoziție e degeaba, nu te preia nimeni nici după 10 minute de așteptat.

1 thought on “Câteva probleme legate de OLX.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top