Monday 20th May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cred că mă pricep mai bine ca mulți alții la critică iar  din cauza asta am obiceiul să scriu articole de genul în care descriu destul de multe lucruri care nu sunt ok la ceea ce observ în jur. Evident, sunt și lucruri bune de povestit, însă sunt de părere că dacă toată lumea laudă laudă  și iarăși laudă, nu există evoluție. Se întâmplă ca pe Facebook, când toate fetele urâte devin încrezute, îngâmfate, înfumurate și narcisiste  după ce sunt asaltate de zeci de mesaje de genul „frumoasă”, „foarte frumoasă”, din partea unor labagii notorii incapabili să abordeze o femeie în realitate.

Așadar, să ne întoarcem la YouTube, întrucât observ foarte multe noi vloguri prin jur și toate au cam aceleași mari probleme. Dar nu e de mirare pentru că cei care le creează sunt cam pe același nivel de inteligență. Să trecem în revistă ce anume e anapoda în vlogurile făcute peste noapte…

  • Se filmează cu telefonul mobil, un telefon cu o cameră video oricum de foarte proastă calitate. Cei care se apucă de vlog trebuie să înțeleagă faptul că acest tip de content se bazează pe video. Cei care se uită trebuie să vadă o imagine clară, nu burată.
  • Nimeni nu investește într-un intro de calitate. Nu știu de ce, poate pentru că oamenii nu cunosc ce înseamnă practic un brand. Atunci când te apuci de vlog, practic asta faci, creezi un brand pe care trebuie să îl consolidezi prin content de calitate.
  • Cei care se apucă de vlog nu au un scenariu, astfel se rupe cursivitatea frazei și a clipului. Spun 3 vorbe și pun pauză până își găsesc cuvintele. De ce? Din cauză că oameni fără un vocabular dezvoltat se apucă să vorbească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top