Wednesday 22nd May 2024
10AM - 5PM, Mon - Fri

Cam câte credeți? Ziceți o cifră acolo… Să vă spun din start, am o adresă de Gmail și datează de vreo 10 ani, cel puțin. Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care m-am conectat la internet pentru prima dată a fost să schimb adresa de mail, din Yahoo în Gmail. Inițial, am folosit o funcție de import a tot ce primeam în Yahoo dar ulterior, când toată lumea avea noua mea adresă am renunțat la ea. Nici nu cred că mai pot accesa contul de Yahoo întrucât se dezactivează singur după o perioadă

Ei bine, ieri am zis să nu mai șterg mailurile de tip spam importate în Thunderbird și le-am numărat. Sincer să fiu, am reușit să țin la distanță tonele de spamuri pe care le primeam când avea adresa de Yahoo, acolo erau de domeniul sutelor pe zi. 36 de mailuri de tip SPAM am primit în doar 24 de ore, pe adresa de Gmail ceea ce e destul de bine. Mă așteptam să fie mult mai multe, însă cred că am nimerit o zi ceva mai pașnică din punct de vedere al SPAM… Cred că o să mai monitorizez o dată.

Cred că o să aleg o nouă zi de monitorizare undeva la început de săptămână, întrucât atunci am observat că primesc ceva mai multe mailuri, poate că se merge pe ideea că are omul timp să se decidă dacă cumpără sau nu înainte să intre în week-end și să spargă banii pe cine știe unde? Habar nu am și sincer să fiu nici nu mă prea interesează. O să vin cu o nouă măsurătoare în curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top